De stjäl bilen som han köpt med sina besparingar, men hans kollegor samlar in pengar och köper en ny bil - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
De stjäl bilen som han köpt med sina…
En kvinna föder ett rekordstort barn som vid födseln väger nästan 8 kg Gatorna har frusit till is och är inte säkra så busschauffören stannar och bjuder alla barnen på frukost

De stjäl bilen som han köpt med sina besparingar, men hans kollegor samlar in pengar och köper en ny bil

Av sofia
696
Advertisement

Alla som har haft eller har ekonomiska problem och problem med jobbet och alltid försöker förbättra sin situation och få saker och ting att fungera, vet hur svårt det är att ta hand om och försörja en familj. Tyvärr vet Kea Senegal, pappa till en familj som i flera månader arbetat som diskare på en restaurang för att ha råd med en bil för att kunna köra sina barn till skolan och sin fru till jobbet. En önskan som han lyckades uppfylla tills den blev stulen från honom.

Bilen blev stulen bara några dagar efter det att han hade köpt den. En händelse som gjorde Kea och hans familj förtvivlad och hur skulle de göra nu? Faktum är att arbetsgivarna på restaurangen där han arbetade, efter att ha fått reda på detta bestämde sig för att agera.

De organiserade ett möte och bestämde att de alla skulle bidra till att köpa en ny bil till Kea och tillsammans lyckades hans kollegor samla in 2500 dollar!

Ett belopp som gjorde det möjligt för honom att köpa en Chevy Malibu 2015 och ge honom en trevlig överraskning. Utan att misstänka något gick Kea Senegal ut för att prata med sin arbetsgivare och såg att alla hans kollegor var uppradade och bakom dem fanns överraskningen som Kea ännu inte hade sett, nämligen en ny bil!

Kea kunde inte tro sina ögon när han såg gåvan de gett honom, han var så rörd att han till och med fällde en tår av glädje!

Advertisement

Bilen som Kea köpte må ha blivit stulen, men den nya som han fått av sina arbetskollegor har en helt annan betydelse och nu känner sig den här mannen mycket lyckligt lottad!

Grattis Kea till din nya bil och tänk om vi alla hade så solidariska kollegor!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack