En mycket stolt pappa återskapade samma bild med sin dotter under tre olika stunder i livet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En mycket stolt pappa återskapade samma…
De hittar en uggla i Rockerfeller Centers julgran som rest hela 270 km på bara 2 dagar En kvinna föder ett rekordstort barn som vid födseln väger nästan 8 kg

En mycket stolt pappa återskapade samma bild med sin dotter under tre olika stunder i livet

Av sofia
988
Advertisement

Nästan alla föräldrar tenderar att vara mycket stolta över sina barn. Många gånger har de kanske svårt att erkänna det framför dem, men när de pratar med andra människor har de bara positiva saker att säga om sin avkomma. Sedan finns det de som istället redan från början lyckas förmedla sin stolthet och uppskattning till sin son eller dotter. Ciarán är en mycket stolt familjefar som alltid har älskat sin dotter med hela sitt hjärta. I ett inlägg på sin Twittersida delade mannen ett underbart minne som han själv lagt upp bestående av tre foton som skildrar honom och hans dotter Niamh i tre olika stunder av livet. Bilderna markerar kanske egentligen inte åren som gått, men framförallt flickans framgångar i skolan. Alla bilder är tagna på exakt samma plats.

Bilderna visar mycket specifika ögonblick, nämligen Niamhs första skoldag 1999, den dag flickan började på universitetet 2013 och slutligen dagen hon tog examen 2018. Viktiga milstolpar som pappa Ciarán alltid vill minnas och behåller som en souvenir i form av fotografier.

Alla bilder togs av Niamhs mamma och återskapades på exakt samma plats. Mannen förväntade sig verkligen inte att hans vackra collage skulle få så mycket uppmärksamhet på sociala medier: "Jag är förvånad över den reaktion som mina bilder har fått. Det som är positivt är att nästan en miljon människor nu vet hur stolt jag är över min dotter" sa han.

Ciarán verkar vara en bra pappa och har många anledningar att vara stolt över sin dotter och nöjd med sitt "jobb" som förälder.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack