De återskapar examensbilden 18 år senare, pappa och dotter enade av ett tidlöst band - TittaPaVideon.se
x
De återskapar examensbilden 18 år…
Makten av genetiskt arv - 14 bilder som framhäver likheten mellan föräldrar och deras barn Han har en hjärntumör men bestämmer sig för att gifta sig och skaffa barn, idag kan han fortfarande krama om sin familj

De återskapar examensbilden 18 år senare, pappa och dotter enade av ett tidlöst band

21 Juni 2020 • Av sofia
2.184
Advertisement

Det är allmänt känt att pappa-dotterförhållandet ibland kan vara lite motstridigt, men vilken förälder kom alltid överens med sina barn å andra sidan? Tori Roach, en ung amerikansk tjej, sa att hon stod mycket nära sin pappa i samband med att hon tog sin examen. Medan många stundeter tog de klassiska fotografierna för att komma ihåg det lyckliga ögonblicket, återskapade Tori och hennes pappa Dennis istället en bild som tagits 18 år tidigare. Kombinationen av de två fotona blev viral på kort tid och fortsätter att beröra miljontals människor över hela världen.

Till vänster ett foto från år 2000 med en ung pappa som just har tagit examen från college. I famnen håller han sitt andra viktigaste mål i livet - sin dotter, en mycket söt liten flicka. Arton år senare, tog även den flickan som nu är vuxen examen med framgång och ville dela det lyckliga ögonblicket med sin familj. För att hedra sin pappa valde Tori att återskapa bilden tillsammans med honom även om rollerna dock är omvända och det är hon som precis har tagit studenten.

De två bilderna sida vid sida går verkligen rakt in i hjärtat!

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack