En tjej kommer på att hennes pojkvän är otrogen genom att titta på spegelbilden i hans solglasögon - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En tjej kommer på att hennes pojkvän…
En hund följer med barnen till skolan i smyg och blir skickad till rektorn, en minst sagt komisk situation 17 retsamma djur som togs på bar gärning medan de stal mat från sin matte eller husse

En tjej kommer på att hennes pojkvän är otrogen genom att titta på spegelbilden i hans solglasögon

Av sofia
4.934
Advertisement

Otrohet är något som är svårt att förlåta och som dessutom ofta upprepar sig med tiden. De som är otrogna tenderar i allmänhet att upprepa samma misstag och svika sin partner som trots allt beslutar att stanna kvar med dem. För det mesta slutar dock ett förhållande direkt när de första tecknen på otrohet upptäcks. Sydney Kinsch är en ung tjej som upptäckte sin pojkväns svek genom ett oskyldigt foto som mannen själv skickat till henne. I den selfie som pojken skickade till Sydney fanns det en liten detalj som mannen inte hade insett, i spegelbilden på hans solglasögon såg man benen på en kvinna som satt bredvid honom i bilen.

Det verkar som om det har funnits andra fall av killar som på grund av klumpighet och naivitet har skickat bilder till sina flickvänner utan att ha insett små detaljer som deras partner dock inte missat. Sydneys förhållande tog omedelbart slut efter det att detta foto skickades. Flickan ringde genast till sin pojkvän och bad om förklaringar angående kvinnan som satt bredvid honom i bilen. Pojken började rättfärdiga sig själv och försökte undvika Sydneys frågor tills han hävdade att det var en flickvän till en kompis som han skjutsade. Tyvärr var detta ännu en lögn. Sydney började "undersöka" saken närmare och upptäckte att mannen hade varit med minst 5 olika tjejer under den senaste månaden.

Sydney valde direkt att bli singel eftersom hon absolut inte ville förlåta sin pojkvän för hans otrohet. Om det inte vore för det fotot skulle hon nog ha fortsatt slösa tid på att jaga en man som inte älskade henne. Efter fyra års relation är det enda vi har att säga bättre sent än aldrig!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack