De besöker ett vattenland där de möter 2 gatuhundar som tar med dem till en vän i svårighet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
De besöker ett vattenland där de möter…
15 underbara bilder på bröllop från en annan tidsepok som verkar tagna ur en film En hund följer med barnen till skolan i smyg och blir skickad till rektorn, en minst sagt komisk situation

De besöker ett vattenland där de möter 2 gatuhundar som tar med dem till en vän i svårighet

Av sofia
859
Advertisement

Två unga killar åkte för att besöka en gammal övergiven vattenpark i San Diego, Kalifornien, utrustade med en kamera och en längtan efter äventyr som idag är ovanlig. De två 21-åringarna, Trevor Costelloe och hans vän Dave, visste dock inte att de inte bara skulle filma för sin vlog den dagen utan att de också skulle rädda ett liv. Under sin utflykt var Trevor och Dave alltid mycket uppmärksamma på sin omgivning, särskilt när de mötte två stora herrelösa hundar. Först verkade de två hundarna rädda, men det verkade nästan som att de ville locka till sig uppmärksamheten från människor för att kommunicera något mycket viktigt. En hypotes som visade sig stämma.

Till en början såg de två unga killarna en stor vit hund på avstånd som liknade en varg och såg på dem försiktigt. Efter ett tag såg de även en pitbull som verkade lite rädd. Försiktigt närmade sig ungdomarna de två hundarna, som inte visade några tecken på aggressivitet, tvärtom viftade de glatt på svansen. Hundarna försökte varna Trevor och Dave om något mycket viktigt, nämligen om en "vän" till dem som var i fara.

De två hundarna började springa i en viss riktning och de två pojkarna följde efter dem för att förstå vad som hade hänt. När de väl hade nått sitt mål inne i den gamla vattenparken upptäckte de vad det hela handlade om. En annan herrelös hund riskerade att drunkna i en gammal nedlagd pool i vattenparken. Trevor och Dave tvekade inte en sekund med att rädda hunden. Det var omöjligt att säga hur länge hunden hade befunnit sig i vattnet, men Trevor märkte att den blev allt svagare och desperat försökte komma upp ur vattnet.

Advertisement

Väl räddad återförenades hunden glatt med sina två vänner och sprang iväg tillsammans med dem. Pitbullen stannade hos pojkarna ett tag nästan som om han ville tacka dem för att de räddat deras vän. I vilket fall som helst var Trevor och Daves närvaro den dagen avgörande, om de inte hade gått till den gamla vattenparken för att filma den dagen skulle de inte ha kunnat rädda hundens liv.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack