En hjärtlös brud vill inte att den autistiska systersonen ska klä sig som Spiderman på hennes bröllop - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En hjärtlös brud vill inte att den…
En kille på tunnelbanan matar en katt som han räddat från gatan, en gest full av medkänsla Extremt respektlösa personer - dessa 14 bilder på människor som inte vet hur man uppför sig kommer att driva dig till vansinne

En hjärtlös brud vill inte att den autistiska systersonen ska klä sig som Spiderman på hennes bröllop

Av sofia
426
Advertisement

Ibland gör stressen av förberedelserna inför ett bröllop att människor blir riktigt grymma. Allt måste vara perfekt på den stora dagen, så perfekt att inga misstag, okonventionella eller tvivelaktiga val är tillåtna. Till exempel sa en blivande brud, som är huvudpersonen i denna absurda historia, till sin syster att om hennes autistiska son (systersonen alltså) hade insisterat på att ha på sig en Spidermandräkt på bröllopet skulle han inte få delta vid ceremonin.

image: Pixy.org

Bruden berättade på Reddit att hon hade kommit överens med sin syster om att hennes 7-årige son Josh skulle vara den som skulle bära vigselringarna till brudparet vid altaret under den religiösa ceremonin. Allt verkade perfekt tills brudens systerson som är autistisk, bestämde sig för att bära en Spidermandräkt som han aldrig ville ta av sig. Han skulle antingen komma till bröllopet med den på sig eller så skulle han inte komma alls.

Bruden blev vansinnig. Josh ville inte ta av sig den dräkten som han hade haft på sig sedan sju dagar tillbaka nu så systern ringde bruden för att berätta för henne att Josh troligen skulle komma till bröllopet klädd som Spiderman.

image: Pxfuel

Bruden sa: "Jag bryr mig inte om han bär den på festen, men jag vill inte att Spiderman ska gå nerför altargången vid mitt bröllop och finnas på alla mina bilder. Jag sa till min syster om hon inte lyckades få honom att bära något åtminstone halvformellt, var hon tvungen att skaffa en barnvakt under ceremonin."

Bruden avslutade sitt inlägg med att tillägga att hennes pojkvän hittills stöttat henne i saken, men att hon nu känner sig kluven då hennes syster och svåger hotar med att inte dyka upp överhuvudtaget och att detta skulle göra henne förtvivlad. Vems parti skulle du ta i den här frågan? Håller du med bruden eller systern, som nu hotar med att inte dyka upp på bröllopet utan sin lilla Spiderman?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack