En kille på tunnelbanan matar en katt som han räddat från gatan, en gest full av medkänsla - TittaPaVideon.se
x
En kille på tunnelbanan matar en katt…
19 män som försökt överleva sina fruars shoppingrundor En hjärtlös brud vill inte att den autistiska systersonen ska klä sig som Spiderman på hennes bröllop

En kille på tunnelbanan matar en katt som han räddat från gatan, en gest full av medkänsla

15 November 2020 • Av sofia
2.939
Advertisement

Vem kan motstå de hjälplösa små ögonen på en liten kattunge som tittar djupt in i dina ögon och ber dig att bli räddad från gatan. Oavsett om den letar efter lite tröst eller bara mat, måste en övergiven eller bortkommen kattunge alltid räddas från dåliga levnadsförhållanden. Vilket är exakt vad huvudpersonen i denna vackra historia gjorde, som på sin väg mötte en försvarslös kattunge mellan två byggnader som tycktes söka hjälp och han tvekade inte en sekund.

via: The Dodo

Volontären Gillian Rogers som arbetar för ett djurskyddshem bevittnade en rörande scen när hon en dag precis som alla andra klev på tunnelbanan i New York och såg en ung kille som satt och matade en mycket söt liten kattunge med en liten nappflaska. Något så gulligt kunde verkligen inte gå obemärkt förbi...

Då närmade sig Gillian och frågade pojken om katten var hans eller om han hade hittat den på gatan. Den vänliga killen svarade att han hade hittat kattungen försvarslös, ensam och sökandes efter mat mellan två kvarter och inte bara hade hans blick mött kattens utan pojken hade verkligen känt att han inte kunde lämna den där så han tog den med sig. Han skaffade mjölk, en liten flaska och matade honom så gott han kunde.

Advertisement

Gillian berättar: "Det var verkligen ett speciellt ögonblick. När jag steg av tåget kände jag att jag var i sjunde himlen. Jag kände mig lycklig - som om det hade förnyat min tro på mänskligheten. Det finns fortfarande goda människor där ute."

En sak som Gillian Rogers vet mycket väl, som också är grundaren av Pet Rescue Squad Inc., en förening som arbetar med att skydda övergivna djur.

Den anonyma killens gest visar hur en främlings medkänsla ibland kan ha en liten, men samtidigt stor inverkan på världen och göra den till en bättre plats. Även om det bara handlar om att rädda en hjälplös kattunge från gatan!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack