En hund följer med barnen till skolan i smyg och blir skickad till rektorn, en minst sagt komisk situation - TittaPaVideon.se
x
En hund följer med barnen till skolan…
De besöker ett vattenland där de möter 2 gatuhundar som tar med dem till en vän i svårighet En tjej kommer på att hennes pojkvän är otrogen genom att titta på spegelbilden i hans solglasögon

En hund följer med barnen till skolan i smyg och blir skickad till rektorn, en minst sagt komisk situation

17 November 2020 • Av sofia
1.367
Advertisement

Att tillbringa sin barndom med en hund i hemmet innebär att du har en speciell vän redan från början. En vän som när det gäller tillgivenhet, lojalitet och skydd är praktiskt taget oöverträffbar. Karen Mantheys familj på 5 barn, vars hund Sandy har följt alla familjemedlemmar noggrant från första början när han kom in i huset, vet detta mycket väl. Sandy är en så omtänksam hund som uppmärksammar alla familjemedlemmars behov att han alltid har en önskan att hålla allt under kontroll och vill veta exakt var alla är. Inte konstigt därför att han alltid vill följa med alla, vart de än går. Till exempel vill Sandy alltid följa sina unga små ägare när de går till skolan. Viljan att göra detta är så stark att hon varje morgon följer dem i hopp om att inte bli upptäckt.

En morgon lyckades Sandy följa efter barnen till skolan och ingen av dem hade lagt märke till hans närvaro när de gick ut. Den lilla söta hunden gör enligt familjens mamma Karen alltid detta. Varje dag försöker han följa med barnen till skolan för att hålla ett öga på dem. Det är en instinkt som han behåller även när familjen delar på sig för semestern och han går fram och tillbaka flera kilometer för att hålla de två familjegrupperna under kontroll. När barnen blev medvetna om sin hunds närvaro "skickade de honom direkt till rektors kontor" för att lugna ner honom lite.

Karens mobiltelefon hade ingen mottagning och rektorn lyckades inte kontakta henne för att be henne att komma och hämta sin hund. Skolan tillät dock den äldsta dottern att följa hunden hem. Vägen till skolan är inte särskilt lång och detta var den enda orsaken till att skolan tillät det. Karen kunde inte tro sina ögon när hon såg sin dotter återvända med Sandy vid sin sida. Mamma gick sedan till skolan för att be om ursäkt, men personalen och rektorn lugnade kvinnan och tyckte snarare att hela situationen varit ganska rolig och surrealistisk. Alla var mycket roade av Sandys oväntade besök.

Hunden ångrade sig garanterat inte och förmodligen måste familjen nu ha ännu bättre koll på honom för att hindra honom från att försöka delta vid barnens lektioner i skolan!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack