Ett par försöker få en dotter, men det slutar med att de får femlingar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Ett par försöker få en dotter, men…
En trädgårdsmästare blir en ensam svans bästa vän och tar hand om honom samt ser till att han får mat varje dag Barn nummer två i en familj tenderar att vara mer upproriska och oförutsägbara enligt en studie

Ett par försöker få en dotter, men det slutar med att de får femlingar

Av sofia
1.307
Advertisement

Allt de önskade var att få en dotter eftersom deras två tidigare barn, sjuåriga Jacob och tvåårige Matthew, var pojkar. Så Joshua och Megan bestämde sig för att fösöka en tredje gång för att se om det skulle komma en liten prinsessa den här gången. Deras önskan gick inte bara i uppfylldes utan en helt extraordinär och sällsynt händelse inträffade, nämligen att Megan fick femlingar!

via: The Sun UK

Efter att ha genomgått ett antal fertilitetsbehandlingar (Megan led tyvärr av polycystisk ovarialsyndrom, en hormonell sjukdom där kvinnor kan ha sällsynta eller förlängda menstruationer eller överdrivna nivåer av androgenhormoner), blev kvinnan plötsligt gravid på något mirakulöst sätt. På ultraljudet hördes inte ett, utan fem hjärtslag. Joshua och Megan väntade femlingar!

Enligt läkarna sker detta en gång på 43 miljoner och nyheten som å ena sidan fyllde paret med glädje, fick dem å andra sidan att få total panik. Hur skulle de lyckas bemöta en så sällsynt och krävande graviditet?

I slutändan bestämde Megan sig för att bemöta det hela med optimism och tog en bild av sin babymage minst en gång i veckan. Den 2:a september 2020 födde kvinnan sina bebisar med kejsarsnitt och trots en del komplikationer när det gällde blodtryck och smärta efter förlossningen föddes femlingarna Allison, Madison, Emma, ​​Adam och Chloe med fyra minuters avstånd!

Även om Megan skrevs ut cirka tre dagar efter förlossningen, blev femlingarna kvar under observation på intensivvårdsavdelningen i nästan tre veckor i väntan på att deras tillstånd skulle stabiliseras...

Advertisement

HAPPY HALLOWEEN 🎃 👻 FROM THE HULEN HORDE! 😜 #hulenquintuplets #7cuties #frankenstein #monkey #skeletoncrew

Pubblicato da Megan Hulen su Sabato 31 ottobre 2020

De fem bebisarnas ankomst har garanterat skapat lite kaos i hemmet men Jacob och Matthew var verkligen glada över att äntligen ha fyra små systrar och en ny lillebror. Joshua och Megan hade till en början lite svårt att sova på natten eftersom de var tvugna att vagga alla fem nykomlingar samt se till att de åt och sov ordentligt!

De första veckorna var inte enkla för denna stora familj, men slutet gott allting gott!

Allison Chloe Emma Adam and madison

Pubblicato da Megan Hulen su Venerdì 2 ottobre 2020

Joshua och Meghan fick verkligen allt de ville ha i livet och lite till, håller du inte med?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack