Han är 25, hon 62 och trots alla fördomar är de oskiljaktiga - TittaPaVideon.se
x
Han är 25, hon 62 och trots alla fördomar…
10 enkla övningar för magmusklerna som du kan göra hemma på bara några minuter Vad ser du på bilden? DItt första svar skulle kunna avslöja något om din personlighet

Han är 25, hon 62 och trots alla fördomar är de oskiljaktiga

28 Oktober 2020 • Av sofia
747
Advertisement

Oavsett åldersskillnad, finns det absolut ingenting du kan göra när det är kärlek vid första ögonkastet. En sak som huvudpersonerna i denna vackra kärlekshistoria har upplevt personligen, men som dagligen tvingas stå ut med otaliga fördomar och gör att de skapar kontrovers. André Rocha är 25 år och har blivit galet kär i Lucy, en 62-årig kvinna. Trots den stora åldersskillnaden har en ren och äkta kärlek fötts mellan de två.

Ed var bara 17 när han började använda dejtingappen Tinder och det var där han träffade Lucy för första gången. Vid den tidpunkten, år 2013, var Lucy 54 år gammal. Efter ungefär två års bekantskap, konversationer och "uppvaktning" på avstånd utan att någonsin träffas på riktigt, bestämde sig till slut André och Luy för att träffas och äta middag tillsammans.

När de träffades kramades de i 3 minuter i streck. Middagen gick bra, de pratade om de passioner de har gemensamt (allt från musik till film, till böcker och resor) och till slut kysstes de!
 

Från det ögonblicket började de inte bara träffas, utan med tiden och med den passion som växte mellan dem bestämde de sig för att avslöja sin relation för sina respektive familjer. Adré berättade hur det gick när han talade om det för sin mamma: ”Så småningom började jag berätta för min mamma och jag sa att jag träffade en äldre kvinna.” "Hur mycket äldre, André?" Frågade hon. ”Hon är äldre än dig" svarade han.

Trots den initiala rädslan har båda familjerna med glädje accepterat förhållandet med denna stora åldersskillnad till skillnad från killens vänner och bekanta, som var mycket mindre förstående: "För mina vänner var det mycket svårt att acceptera. Det kom ständigt kommentarer som både var omogna och elaka och därför blev jag besviken på många av dem."

Advertisement

Trots de många svårigheterna är kärleksrelationen mellan Lucy och André fortfarande mycket stabil. Huset Lucy bodde i tilsammans med sin mamma håller de på att renovera och paret planerar att adoptera ett barn, gifta sig på en strand och resa till Disneyland med sin framtida familj.

En vacker kärlekshistoria som återigen lär oss att ålder inte nödvändigtvis är ett hinder för att bygga ett nytt liv!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack