Han ber sina tonåriga barn slå ett nummer på en gammal telefon, resultatet är otroligt kul - TittaPaVideon.se
x
Han ber sina tonåriga barn slå ett…
En cyklist räddar en liten valp på bara några veckor som blivit övergiven under den starka solen utan någon plats för att söka skydd Han friar till sin flickvän med 100 ljus, men det slutar med att huset börjar brinna

Han ber sina tonåriga barn slå ett nummer på en gammal telefon, resultatet är otroligt kul

25 Oktober 2020 • Av sofia
1.368
Advertisement

De nya generationerna har förmågan att närma sig all teknisk innovation med ett öga av expertis och ett smidigt sinne, det är relativt ovanligt att ett 10-årigt barn idag inte kan hantera en smartphone. Det som är mest överraskande är dock att samma sak inte gäller "teknologier" från förr, inför vilka många av dagens ungdomar förblir förvirrade och inte vet hur de ska bete sig. Just i detta avseende ville en pappa göra ett experiment med sina två tonåriga barn, så mannen bad de två pojkarna slå hemnumret på en mycket gammal hemtelefon, en manuell sådan som man vrider på. Resultatet var hiskligt kul!
 

Kevin Bumstead ville genomföra ett litet experiment och visade två tonåringar idag, ett numer föråldrat föremål från det förflutna, nämligen en gammal telefon. En av de telefonerna där man var tvungen att ta upp luren och slå numret genom att vrida på ett hjul - många av er kommer säkert ihåg den!

Mannen skrattade åt de två pojkarna som försökte få den gamla apparaten att fungera och som till och med lyckades slå fel nummer. De två ungdomarna försökte dock entusiastiskt och lät sig inte avskräckas av Kevins skratt eller de misslyckade första försöken. Ursprungligen försökte de två, som inte kände till denna typ av apparat, slå numret som om de hade ett tangentbord framför sig. Det var först senare som de förstod de att de var tvungna att vrida siffrorna med fingret.

Här kan du se den roliga videon.
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack