En pappa skämmer ut sin dotter på restaurangen: "Min dotter tycker du är väldigt söt, visste du det? (+VIDEO)

av sofia

15 November 2022

En pappa skämmer ut sin dotter på restaurangen: "Min dotter tycker du är väldigt söt, visste du det? (+VIDEO)
Advertisement

Tonårsbarn vet att deras föräldrar kan skämma ut dem när som helst, speciellt vissa pappor som är särskilt självsäkra och som alltid tar tillfället i akt för att roa sig lite på någon annans bekostnad. När det kommer till ungdomar och dejtande är dock föräldrarnas krångliga närvaro ännu mindre uppskattad av deras tonårsbarn. I en video som spridits snabbt på nätet vänder sig en pappa till en restaurangservitör och berättar vad hans dotter tycker om honom. Naturligtvis kände sig flickan så generad att hon bokstavligen sjönk till marken.

via TikTok / keemokazi

Advertisement
TikTok / keemokazi

TikTok / keemokazi

Den lustiga scenen utspelade sig på en restaurang där en familj satt och åt middag. Uppenbarligen måste flickan ha kommenterat utseendet på en av de två servitörerna som serverade deras bord och visat uppskattning för hans snygga utseende. En kommentar som borde ha förblivit "hemlig": trots allt var det något som hon hade sagt i förtroende vid bordet, i sina föräldrars närvaro. Pappan, i tron ​​om att han hjälpte henne, stoppade avsiktligt servitören för att berätta att hans dotter tyckte att han var väldigt snygg. Videon av scenen, filmad av hennes syster, är mycket rolig.

"Ursäkta servitören, min dotter tycker att du är jättesnygg" säger pappan inför dotterns förstenade blick. I bakgrunden kan man redan höra skrattet från tjejens syster, som filmar

Advertisement
TikTok / keemokazi

TikTok / keemokazi

I videon ser vi servitören som, förvånad över de orden - han kanske förväntade sig en förfrågan om köket snarare än en komplimang - lägger handen mot sitt bröst, som ett tecken på tack för de vackra orden. Flickan skäms ihjäl: "Pappa sluta!" hör man henne säga, medan hon med ena handen täcker ansiktet i skam. Pappan, som inte var nöjd med att ha skämt ut sin dotter, fortsatte med att fråga servitören vad han hette. Killen verkar uppriktigt road av scenen och tackade för komplimangerna. Flickan skulle nog ha velat försvinna från jordens yta i det ögonblicket! Det är ingen slump att hon glider ner för att gömma sig under bordet på restaurangen, medan hennes pappa fortfarande växlar några ord med den unge servitören.

Videon har nått över nästan 8 miljoner visningar och vi är säkra på att den kommer att få även dig att le. Har du någonsin skämt ut dina barn på det här sättet?

Advertisement