Han insisterar på att adoptera sin avlidna grannes son, år senare avslöjar ett DNA test mannens otrohet - TittaPaVideon.se
x
Han insisterar på att adoptera sin…
En 70-årig man söker jobb för att få sin pension, hans foto blir viralt En rörande bild på en demenssjuk kvinna i sin mans famn, hon minns inget men känner sig trygg

Han insisterar på att adoptera sin avlidna grannes son, år senare avslöjar ett DNA test mannens otrohet

18 Oktober 2020 • Av sofia
37.679
Advertisement

Att bli bedragen av sin partner är förmodligen en av de mest smärtsamma upplevelser som en person kan uppleva. Efter många års relation är det svårt att plötsligt tvingas acceptera att du inte längre är den enda personen i den andras liv. Hur är det möjligt? Hur länge har den här relationen pågått? Frågorna samlas tills förhållandet plötsligt brister. Det finns naturligtvis några sällsynta undantag där en relation lyckas återhämta sig efter ett så hårt slag. Vi vet inte om kvinnan som är huvudperson i den här historien någonsin  kommer att kunna lita på någon igen, men vi hoppas att hon på något sätt har lyckats återhämta sig från den tragiska upplevelsen hon tvingade gå igenom. Efter flera års dejtande och äktenskap upptäckte kvinnan att hennes man hade bedragit henne med sin granne. Sättet på vilket hon fick reda på detta var minst sagt chockerande.
 

image: Pexels

Kvinnan som är huvudperson i den här historien berättar att hon hade varit förlovad i 15 år och gift i ytterligare 10 med mannen hon trodde att hon älskade med hela sitt hjärta. En kärlek som hon trodde var ömsesidig, men som tydligen visade sig vara fluktuerande. Parets granne var en ensamlevande kvinna som de alltid hade haft bra relationer med. En dag upptäckte kvinnan att hon var gravid och födde en söt liten bebis. Som ensamstående mamma förklarade kvinnan att barnets far inte var hennes pojkvän utan bara någon hon hade tillbringat en natt med. I vilket fall som helst fortsatte grannen ofta att bli sjuk och det var inte sällan som paret tog hand om sin grannes lilla barn. En dag dog barnets mamma, efter att ha legat på sjukhus under en lång tid och lämnade hela sitt arv till paret som hade bott bredvid henne under flera år.
 

image: Pexels

Mannen till huvudpersonen, vars namn vi tyvärr inte känner till, föreslog genast för sin fru att adoptera barnet som nu var föräldralöst. Efter det att hans fru gått med på detta inleddes adoptionsprocessen. När barnet växte upp började det dock konstigt nog likna parets biologiska barn mer och mer och när den lilla adopterade pojken var 5 och parets andra son fyllt 10 var likheten tydlig! Kvinnan bestämde sig då för att båda skulle genomföra ett DNA-test och resultatet visade att de två barnen var styvbröder! Mannen hade alltså bedragit sin fru med grannen! Föreställ dig förödmjukelsen i att upptäcka en sådan sak och befinna sig i den svåra sitautionen att vara det barnets adoptivmamma. Det barnet, som i princip representerade hennes förödmjukelse, även om den lilla killen absolut inte var ansvarig för sina föräldrars handlingar.

Kvinnan bad människor på nätet om hjälp och ville veta hur hon skulle gå vidare med sitt liv. Skulle hon skilja sig från sin man? Backa från adoptionen? Problemet var att hon älskade alla tre djupt. Inget enkelt val, som säkert inte kan fattas av någon annan än henne själv. Det enda uppriktiga rådet hon fick var att ta sig lite tid för sig själv. Vad tycker du? Vad skulle du ha gjort i hennes ställe?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack