Mamman skrattar under sin dotters rättegång, domaren dömer henne till 93 dagars fängelse - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Mamman skrattar under sin dotters rättegång,…
Hon vägde 300 kg, men med läkarnas hjälp och sin inre styrka lyckades hon förvandla sitt liv Hon går in i badrummet och smörjer in håret med hårborttagningskräm, flickans nya utseende

Mamman skrattar under sin dotters rättegång, domaren dömer henne till 93 dagars fängelse

Av sofia
1.154
Advertisement

Livet lär oss ofta att det inte finns någon gräns för hur illa människor kan bete sig. Vi får detta bevisat för oss varje gång någon beter sig illa i känsliga situationer som förtjänar respekt och ett korrekt beteende.

Så det var för kvinnan i USA som skrattade och fällde sarkastiska kommentarer i domstolen under sin dotters rättegång som åtalades för rattfylleri efter en olycka där en 31 årig man, far till fem barn hade avlidit. Domaren i rättssalen tolererade inte denna respektlösa attityd och gav kvinnan ett exemplariskt straff.

via: USA Today

Allt hände på bara några minuter. Familjen till Jerome Zirker, den 31-åriga pappan till en familj som dödades i en fruktansvärd bilolycka orsakad av Amanda Kosal - som körde berusad - berättade vad som hade hänt under förhöret och uttryckte all sin sorg efter att ha förlorat denna make och pappa. Vid den tidpunkten kunde Amandas mamma inte längre hålla sig och började skratta från sin plats längst bak i rummet och fällde respektlösa kommentarer om det hon hörde.

Ett respektlöst beteende som domaren Qiana Lillard inte lät gå obemärkt förbi och hon stoppade till och med offrets familjemedlemmar för att vända sig till svarandens mamma. Efter att ha beordrat henne att lämna rättssalen kallade domaren in henne igen och informerade henne om att hon för sitt respektlösa beteende skulle tas omhand av domstolen och tillbringa 93 dagar i fängelse.

Advertisement

Händelsen skapade rubriker runt om i världen, och väckte starka reaktioner från människor. "Dessa människor sörjer desperat på grund av en dåraktig handling som tagit ifrån dem någon de höll av och du sitter där och beter dig som om allt bara var ett skämt?" Detta var vad domaren sade till Amandas mamma. Hårda ord och ett exemplariskt straff. Till slut tillbringade kvinnan bara en natt i fängelse och tvingades sedan be om ursäkt offentligt. Förhoppningen är att det som hände har lärt henne att ha mer respekt för institutioner och för dem som lider, utan att bara tänka på sina egna känslor.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack