Efter att ha fött femton barn väntar det här paret nu sitt sextonde - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Efter att ha fött femton barn väntar…
En 77-årig kvinna ger några tjuvar som försökte råna henne en läxa de sent kommer att glömma 15 bilder som visar det djupa band som kan bildas mellan ett barn och en hund

Efter att ha fött femton barn väntar det här paret nu sitt sextonde

Av sofia
1.231
Advertisement

Att skaffa barn, uppfostra dem och starta en stor familj kräver många uppoffringar från föräldrarnas sida och framför allt en god ekonomisk inkomst. Ett problem som många tyvärr tvingas möta idag innan de beslutar huruvida de ska bilda familj eller inte, men detta verkar inte vara ett problem för Carlos och Patty Herndandez, som väntar sitt sextonde barn, ja du läste rätt, barn nummer sexton i en redan rekordstor familj.

Familjen Hernandez har redan 15 barn, men nu väntar de ett sextonde. Även om det kan låta absurt så är det här Pattys ord: "Jag är så glad när jag är gravid. Ungefär tre månader efter att jag har fått en bebis blir jag vanligtvis gravid igen!" Sedan Patty och Carlos gifte sig 2008 har kvinnan praktiskt taget tillbringat ett halvt decennium med att vara gravid fram till idag och väntar nu sitt sextonde barn!

Bland de 15 barnen har Carlos och Patty fått tre tvillingarpar, vars namn alla börjar på C!

Tydligen kommer det sextonde barnet vara en flicka och vem vet hur hennes föräldrar kommer att döpa henne, med tanke på att födseln förväntas i maj 2021. Deras femtonde barn kom i april 2020 mitt i den globala pandemin. Kommer ankomsten av det nya barnet även att vara det sista för familjen Hernandez? "Det är lite mer stressande och svårare med ett nyfött barn. Bebisar gråter alltid och jag måste ta hand om dem. Men det är en välsignelse. Vi har roligt. Vi lämnade allt i Guds händer, så vad Gud än kommer att vilja ge oss kommer alltid att göra oss glada. Vi använder inte preventivmedel."

En utan tvekan mycket upptagen familj, men som aldrig verkar bli uttråkad!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack