En kille räddar en äldre kvinna som levde i misär bland sopor och råttor - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kille räddar en äldre kvinna som…
Han flyr till ett annat land och låtsas lida av minnesförlust, en extrem gest för att ta avstånd från en hänsynslös svärmor Tack vare sin otroliga förmåga som makeupartist lyckas han förvandla varje kvinna till en

En kille räddar en äldre kvinna som levde i misär bland sopor och råttor

Av sofia
1.785
Advertisement

Esdras Andrade är en av de ungdomar som har ett hjärta av guld och som verkligen har bestämt sig för att använda sin godhet och sina färdigheter för att hjälpa andra. Historien vi vill berätta om idag handlar om när Esdras, endast tjugotre år gammal, istället för att gå ut och roa sig som alla sina kamrater, bestämde sig för att hjälpa en gammal kvinna som levde i total misär. Idag har Esdras en Facebooksida som följs av minst 80 000 personer och som huvudsakligen är tillägnad räddningen av mindre lyckligt lottade djur som har drabbats av något trauma eller har övergivits för att klara sig på egen hand. Det var just genom några försvarslösa hundar som Esdras fick reda på hur Doña Cidinha, en 83-årig dam levde omgiven av skräp och råttor i den mest extrema formen av fattigdom.

Han brukade rädda försvarslösa djur, men inför den sorgliga synen av en äldre dam i svårighet backade han heller inte. Kvinnan levde ensam i ett övergivet hus, smutsigt, fullt av skräp och till och med råttor. Dessutom var den gamla kvinnans (vars namn är Doña Cidinha) tillstånd verkligen inte det bästa. Hon hade skabb och hennes försummade tänder visade tydliga teckan på undernäring. Kvinnan fick ibland hjälp av några grannar, som gav henne lite mat för att överleva. Ändå var Esdras tvungen att kämpa för att övertala henne att lämna den hemska platsen där råttorna härjade fritt.
 

Till slut lyckades den unge mannen förändra livet för den stackars 83-åringen och rädda henne från sitt elände. Han tog henne till sitt hem, där han kunde erbjuda henne hjälp 24 timmar om dygnet och under tiden, tack vare hjälp från några volontärer, lyckades han få ordning på kvinnans gamla hus. Under tre månader hade han henne hemma hos sig, gav henne mat och försökte få henne att återhämta sig så mycket som möjligt från den hemska tillvaro som hon levt i tidigare. Efter tre månader togs den gamla kvinnan omhand på ett äldreboende, där flera personer nu tar hand om henne, kommer med mat och där hon får vila. Trots att han är en mycket upptagen pojke missar Esdras aldrig chansen att besöka henne så fort han har en ledig stund.

Bra jobbat Esdras!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack