Dottern lyckas inte bli gravid så hennes 52-åriga mamma bestämmer sig för att bemöta graviditeten åt henne - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Dottern lyckas inte bli gravid så hennes…
Han överges vid födseln för att han är för De gifte sig trots att deras familjer inte var överens och idag är de det äldsta paret i världen

Dottern lyckas inte bli gravid så hennes 52-åriga mamma bestämmer sig för att bemöta graviditeten åt henne

Av sofia
1.881
Advertisement

När Kendra och Aaron bestämde sig för att skaffa barn var de inte förberedda på att det skulle bli en mycket svår milstolpe för dem att uppnå. En sådan naturlig sak är faktiskt inte alltid så självklar. Problemen relaterade till en graviditet kan vara många och många par som tvingas gå igenom detta upplever stor frustration över att inte kunna bli föräldrar.

Detta var även fallet för de två huvudpersonerna i dagens berättelse. Efter flera försök och fertilitetsbehandlingar verkade ingenting fungera. Beslutet som ändrade allt kom dock från en mycket oväntad person. Det var Crystal, Kendras mamma, som vid 52-års ålder frivilligt erbjöd sig att möta graviditeten i sin dotters ställe.

När Kendras chanser att bli gravid verkade vara noll, bestämde sig hennes mamma för att hon skulle göra allt för att hjälpa sin dotter och svärson att få förverkliga sin dröm. Tack vare konstbefruktning blev Crystal gravid med två bebisar och blev deras surrogatmamma, samtidigt som hon var en del av deras familj. Fler överraskningar skulle emellertid dock komma.

Crystal bar inte bara på ett utan två barn. Dessa tvillingar orsakade kvinnan många svårigheter med tanke på hennes ålder. Läkarna som följde henne var emellertid vid hennes sida i varje ögonblick av graviditeten och erbjöd henne den bästa hjälpen och alla nödvändiga behandlingar, även när Crystal efter halva tiden nästan riskerade missfall.

Men lyckligtvis slutade allt väl och kvinnan födde Domenic och Mia, en pojke och en flicka, vid rätt tidpunkt och vid god hälsa. Det var inte lätt för Crystal, men vi är övertygade om att det att ge dessa två vackra varelser till sin dotter förmodligen var den mest värdefulla gåvan hon kunde ge henne!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack