Han skiljer sig från sin fru, gifter sig med sin svärmor och lyckas ändra en gammal lag som förbjöd detta - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Han skiljer sig från sin fru, gifter…
18 kvinnor som har bestämt sig för att klippa av sitt långa hår och förändra sitt utseende En kvinna med ett svårt förflutet donerar en njure till den polis som arresterat henne 10 år tidigare

Han skiljer sig från sin fru, gifter sig med sin svärmor och lyckas ändra en gammal lag som förbjöd detta

Av sofia
7.137
Advertisement

Vi vet mycket väl att även de allra konstigaste sakerna kan ske inom en familj. Även om vi tror att relationer inom släkt och familj är säkra, fridfulla och stabila, så händer det att man kan få bevittna de mest otroliga historierna just innanför hemmets fyra väggar, precis som den vi ska berätta om för dig idag.

I kärlek är det visserligen inte alltid möjligt att agera rationellt, men vad Clive Blunden, en 65 år gammal engelsk man och hans svärmor gjorde, får en verkligen att himla med ögonen. Mannen bestämde sig nämligen för att avsluta sitt åttaåriga äktenskap bara för att gifta sig med sin älskade svärmor.

Du läste rätt, den här mannen, efter åtta års äktenskap och två döttrar tillsammans med sin ex-fru Irene, bestämde sig för att han inte längre skulle vara med henne och begärde därför och fick en skilsmässa. Strax därefter började han träffa Brenda, hans svärmor. De två upptäckte att de var kära i varandra, även om deras relation till en början hade baserats på något helt annat.

Deras realtion har pågått sedan 1985. Paret hade beslutat sig för att gifta sig 1997, men en gammal engelsk lag ändrade deras planer. Det fanns en mer än 500 år gammal skrift som faktiskt förhindrade ett sådant äktenskap. Av den anledningen arresterades Clive till och med för att ha brutit mot den och sedan dess har han varit ledare för en kampanj för att främja en förändring av denna lag.

Revisionen kom 2005, efter EU-domstolens ingripande, och år 2007 kunde Brenda och Clide äntligen ingå äktenskap. Det säger sig självt att Clives ex-fru kändes som om hon hade utsatts för ett verkligt svek av sin man. Kvinnan har inte längre någon relation med sin mamma och gick så långt att hon sa att hon inte ens känner henne längre.

Hela familjen fick faktiskt en riktig chock när de fick veta om förhållandet mellan Clive och Brenda. Vi har inte svårt att tro det, eftersom deras berättelse verkar tagen ur en såpopera. Det stämmer verkligen att hjärtat inte kan styras och det här paret är ett tydligt bevis på det!

via: Mirror
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack