De hittar en hund med ett rörande budskap runt halsen och bestämmer sig för att ge den ett helt nytt liv - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
De hittar en hund med ett rörande budskap…
En hund blir skadad och fast i ett berg, men en grupp modiga människor erbjuder sig att rädda henne 15 husdjur som fångat sina ägares hjärtan med bara en blick

De hittar en hund med ett rörande budskap runt halsen och bestämmer sig för att ge den ett helt nytt liv

Av sofia
585
Advertisement

Flaskpost är något som vi fascineras av och som vi omedelbart kopplar samman med mysterium i vårt sinne kanske för att vi kopplar samman det med äventyrliga historier.

I verkligheten behöver så inte vara fallet och historien som vi nu ska berätta för dig är ett tydligt bevis på detta. Huvudpersonen är en bedårande liten hund som, ensam på gatorna i Franklin (Indiana), hittades med ett meddelande i en flaska fäst vid halsbandet. Den söta fyrbenta vännen behövde hjälp, som texten på flaskan tydligt förklarade.

via: The Dodo

När förbipasserande hittade den lilla hunden med flaskan fäst kring halsen, ringde de genast Johnson County Animal Shelter. Michael, chefen, kom till platsen och läste lappen som djuret bar på som avslöjade en sorglig och rörande historia.

Roadies husse - detta är hundens namn - efter att ha blivit av med sitt jobb på grund av Covid-19-pandemin, tvingades lämna henne för att han inte kunde behålla henne. Ett extremt beslut fattat med stora svårigheter av en person som uppenbarligen behövde hjälp.

”Jag heter Roadie. Snälla, om du hittar mig ge mig ett hem och kärlek - är vad det står på lappen - jag älskar att leka med barn och med andra hundar. Min husse förlorade sitt jobb och sitt hem. Snälla ge honom hopp om att jag hittar ett nytt boende."

Det var minst sagt rörande ord, de som hunden bar runt halsen, som på mycket kort tid väckte uppmärksamheten hos många människor runt omkring henne, rörda av hennes berättelse. Bland dessa Jeremy Pell, chef för brandkåren, som länge letat efter en hund att ta med sig och träna för att söka efter och rädda människor i nöd. Roadie verkade passa perfekt så han bestämde sig för att ta henne med sig!

Advertisement

Den söta hunden har nu fått ett nytt liv, en ny husse och framför allt ett nytt jobb. Vid Jeremys sida utför hon sina uppgifter med hängivenhet och charm och vi är säkra på att hon kommer att kunna ge mycket glädje åt alla dem som har turen att få träffa henne eller få hjälp av henne!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack