En desperat man köper en fågelspindel för att undvika att hans svärmor kommer hem till honom varje dag - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En desperat man köper en fågelspindel…
Han överges vid födseln för att han är för

En desperat man köper en fågelspindel för att undvika att hans svärmor kommer hem till honom varje dag

Av sofia
977
Advertisement

"Vänner väljer man, släktingar inte" och de sistnämnda kan verkligen vara riktigt påträngande när de bestämmer sig för att vara det. När ett par väljer att gifta sig och bilda familj vet de att de måste acceptera sin partners goda egenskaper och defekter och i grunden också bli en del av partnerns familj. Man behöver dock inte älska sin partners föräldrar eftersom man faktiskt inte gift sig med hela familjen utan med den enskilda individen! Mannen vi nu ska berätta om befann sig tillsammans med hustru och barn i en svår situation just på grund av att hans svärmor var extremt påträngande och utan förvarning dök upp hemma varje dag för att "hjälpa till" och vara med barnbarnen. Mannen, som tröttnat på att inte längre ha något privatliv hittade en "lysande" plan för att undvika att hans svärföräldrar alltid kom dit.

Hans frus föräldrar verkade vara de klassiska påträngande svärföräldrarna som varje dag hittade en ny ursäkt för att komma och besöka sin dotter. Något som kan bli mycket jobbigt på lång sikt, särskilt eftersom man kan känna sig berövad sitt personliga utrymme och sin tid. Problemet var i detta fall främst mannens svärmor. En dag - en av de många dagar då hon hade kommit för att besöka sin dotter - började kvinnan plötsligt skrika för att hon sett en ofarlig spindel i ett hörn. Efter denna händelse stod det klart för mannen att hon led av så kallad araknofobi och att det enda sättet att få bort henne från huset var att utnyttja denna svaghet. Som han anonymt berättade på Reddit köpte mannen därför en fågelspindel som husdjur.

Att ha en fågelspindel verkar fungera eftersom kvinnan inte längre sätter sin fot i huset eller åtminstone inte lika ofta som tidigare.

image: Unsplash

Mannens fru hade alltid vägrat sätta gränser för sin familj och sin mamma, kanske för att hon var rädd för konsekvenserna av att göra något sådant. Mannen har aldrig berättat för sin fru varför han köpte spindeln, men vi är säkra på att hon känner till orsaken bakom detta val och att det trots allt är en lösning som passar alla.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack