En övervakningskamera filmar en tvättbjörn som försöker fånga snöflingor och det är en mycket underhållande scen (+VIDEO)

av sofia

14 Januari 2023

En övervakningskamera filmar en tvättbjörn som försöker fånga snöflingor och det är en mycket underhållande scen (+VIDEO)
Advertisement

Många av oss älskar djur, de vet alltid hur de ska överraska oss och underhålla oss. Det finns arter som lyckas interagera mer med människor och andra mindre, men det betyder inte att de inte kan bjuda på ett leende med sina enkla och spontana gester.

Ett bevis på detta är tvättbjörnen vi nu vill berätta om, som snabbt har blivit mycket känd på nätet och har roat många användare med något mycket enkelt och gulligt. Låt oss berätta vad den gjorde.

via Timothy Ellis/Youtube Screenshot

Advertisement
Timothy Ellis/Youtube Screenshot

Timothy Ellis/Youtube Screenshot

Det finns djur som människan inte är särskilt bekant med och inte kan definieras som tama, bland dessa hittar vi utan tvekan tvättbjörnar. Ett trevligt litet djur som man inte alltid möter i närheten av hus, men som då och då visar sig vara lite nyfikna i denna bemärkelse. Kanske var det just detta som ledde huvudpersonen i denna berättelse till Timothy Ellis trädgård.

Tack vare säkerhetskamerorna som installerats utanför hans hem i Everett i Washington, har en gullig och rolig tvättbjörn filmats medan den vandrar runt i den snötäckta trädgården och på alla sätt försöker fånga de fallande snöflingorna. Scenen, som är mycket underhållande, har fångat många användares uppmärksamhet. Många av dem som såg den ägna sig åt denna praktiskt taget omöjliga bedrift, har lämnat en kommentar på videon.

Advertisement
Timothy Ellis/Youtube Screenshot

Timothy Ellis/Youtube Screenshot

Hur blev mannen medveten om djurets närvaro? Nästa morgon, när han vaknade, lämnade han huset och insåg att det fanns några fotspår i snön. Förbryllad bestämde han sig för att kolla in föregående natts inspelning och bevittnade scenen.

I det mycket korta klippet på bara 27 sekunder kan man se tvättbjörnen stå upp på bakbenen i ett försök att fånga några snöflingor, men utan framgång, och nyfiket se snön falla. Var det kanske första gången den såg snö? Självklart kan vi inte svara på det, men den hade garanterat inget emot snön.

Situationen roade Timothy och fick honom att dela det underhållande ögonblicket: "Jag är inte ett film- eller fotoproffs - säger han - men jag gillar det och jag gör det ofta. När jag såg tvättbjörnen bete sig så, kunde jag inte låta bli att lägga upp den på min Youtube-kanal". Och han fick verkligen mycket respons, med tanke på de över 400 000 visningarna och de många reaktionerna.

Har du någonsin sett en liknande scen i trädgården till ditt hus?

Advertisement