Föräldrarna köper ingen häst åt henne så hon bestämmer sig för att träna en ko i hinderhoppning - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Föräldrarna köper ingen häst åt…
Det finns två typer av människor i världen och dessa bilder är verkligen ett tydligt bevis på detta

Föräldrarna köper ingen häst åt henne så hon bestämmer sig för att träna en ko i hinderhoppning

Av sofia
1.008
Advertisement

I livet uppnår man ingenting utan lite ansträngning eller beslutsamhet och även inför de största hindren är det bra att sträva efter att hitta alternativa lösningar. Hannah Simpson och hennes ko som heter Lilac kan verkligen något om hinder, då detta naturfenomen kan hoppa över upp till 1,4 meter höga hinder. Ett riktig rekord för ett djur av den storleken! Men varför skulle en ko vilja hoppa över hinder? Tja, den unga tjejen hade alltid drömt om att ha en egen häst, men hennes föräldrar hade inte tillräckligt med pengar för att köpa och ta hand om en, så Hannah beslutade sig för att istället för att lägga sin dröm åt sidan hitta en lösning som verkligen ligger utöver det vanliga.

Det hade varit hennes dröm sedan hon var 11 att ha en egen häst! En dröm som förverkligades först när den unga kvinnan blev 18, men fram tills dess har Hannah alltid varit tvungen att hitta andra lösningar. Hon ville inte ge upp sin dröm och bestämde sig för att försöka lära en av sina kor att hoppa över hinder. Ett bisarrt och mycket osannolikt projekt, minst sagt, men flickan hade en tydlig plan redan från början: "Om jag inte kan få en häst, kommer jag att lära min ko att hoppa över hinder!". Ganska ovanligt, med tanke på att en ko inte brukar låta sig ridas på, innan hon mötte Lilac försökte alla kor skaka av Hannah vid varje försök och de hade garanterat ingen lust att hoppa.

Lilac var den enda ko Hannah kunde rida på (barbacka, naturligtvis!) utan katastrofala följder. Som om det inte var tillräckligt har Lilac även lärt sig att hoppa över hinder och lyckas klara ett som var hela 1,4 meter, ett rekord för ett djur av denna storlek!

När hon fyllde 18 fick Hannah äntligen en häst i gåva, men hon återvänder ofta till Lilac och missar aldrig en chans att ta med henne på en springtur. En berättelse som, även om den är bisarr, visar oss att man aldrig bör ge upp sina drömmar!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack