En mycket fattig pappa lyckas hitta jobb genom att täcka staden med sitt handskrivna CV - TittaPaVideon.se
x
En mycket fattig pappa lyckas hitta…
Solidarisk semester - de anställda ger bort sina kvarvarande semesterdagar till en kollega som måste ta hand om sitt barn Vid 65-års ålder arbetar hon varje dag på en snabbmatsrestaurang för att kunna betala sina räkningar - för att belöna henne donerades 6000 dollar och en bil

En mycket fattig pappa lyckas hitta jobb genom att täcka staden med sitt handskrivna CV

15 December 2020 • Av sofia
777
Advertisement

Arbetslöshet är ett problem för många människor världen över. 2020 var ett ännu svårare år i den bemärkelsen på grund av den pandemi som drabbat alla länder i världen och tvingat många företag att stänga för alltid. Många är utan jobb och lever mer eller mindre enbart på hoppet om att framtiden kommer att ge något bra. Ángel Medina är en 44-årig man, en av de många människor som skulle göra vad som helst för att få arbeta och tjäna lite pengar. Mannen, som har förlorat ett barn och har en mycket svår familjesituation bakom sig, måste på något sätt hitta ett sätt för att försörja resten av sin familj. Ángel har aldrig låtit sig avskräckas och trots att han inte har några tekniska verktyg till hjälp lyckades han hitta ett jobb på det gamla hederliga sättet, nämligen genom att skriva sitt CV för hand.

Mannen behöver nu mer än någonsin ett stabilt jobb för att kunna försörja sin familj, men hur tar man sig fram i en värld med stark konkurrens utan att ens ha det som krävs för att skriva ett CV? Mannen, som alltid har varit positiv, tappade inte modet och skrev alla sina färdigheter för hand tillsammans med sina personuppgifter och sitt telefonnummer på papprena i en anteckningsbok. Efter det började han tapetsera staden med sitt "gammaldags" CV.

Mannen sökte jobb främst på gårdar och på hans CV står det: "Jag har erfarenhet av boskapsuppfödning, jag vet hur man mjölkar, gör ost och tränar hästar. Jag heter Ángel Medina, jag är 44 år och har dåliga ovanor".

Alla som såg dessa papper upphängda runt om i staden ville hjälpa Angel genom att dela fotot på sociala medier i hopp om att göra mannen synlig och det lyckades. Inom bara några timmar anlände minst 30 olika jobberbjudanden!

En berättelse som lär oss att alla svårigheter kan övervinnas, även de som verkar oöverstigliga.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack