Mannen blir attackerad av en haj när han simmar, hans gravida fru hoppar i och räddar hans liv - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Mannen blir attackerad av en haj när…
En kvinna föder barn på ett flygplan uppe i luften och barnet kommer att få En kille blir äntligen adopterad vid 18-års ålder efter att ha blivit illa behandlad av elaka familjer

Mannen blir attackerad av en haj när han simmar, hans gravida fru hoppar i och räddar hans liv

30 September 2020 • Av sofia
1.018
Advertisement

Det finns människor som på grund av en serie särskilt olyckliga omständigheter hamnar i mycket svåra situationer som de säkert kommer att minnas under resten av livet.

Tänk dig en lugn båttur med familjen till Florida Keys vackra natur för att snorkla. Ett scenario som många skulle avundas men som, för mannen vi nu ska berätta om, nästan kostade honom livet, om det inte hade varit för hans frus mod och beslutsamhet, som dessutom är gravid.

Andrew, som är 30 år gammal, hade dykt från sin båt en helt vanlig söndag morgon på havet när han plötsligt insåg att han inte var ensam i vattnet. En stor haj krockade med hans axel med den tydliga avsikten att attackera den stackars killen.

Lyckligtvis bevittnade hans fru Margot, som var gravid och därför naturligtvis mer begränsad i sina rörelser och mer utsatt, hela scenariot. Trots sitt tillstånd tvekade kvinnan inte en sekund och dök omedelbart ner i havet för att hjälpa sin man att komma undan det grymma rovdjuret.

Efter att ha sett vattnet bli rött efter ett bett som djuret gett Andrew, simmade Margot i full fart mot honom och drog honom till båten och satte honom i säkerhet. Runt omkring dem såg andra människor i en båt vad som hade hänt och varnade räddningstjänsten som väntade på paret på stranden för att omedelbart transportera mannen till sjukhus med helikopter.

Advertisement

Tack och lov verkar mannen inte vara allvarligt skadad, även om familjen har valt att vara mycket diskreta angåengde hans tillstånd och hela händelsen. Innan Andrew dök, fanns det inga spår av hajen, de andra ombord tillsammans med honom hade dessutom redan badat utan problem. En tragisk upplevelse som lyckligtvis slutade bra och som återigen visar naturens oförutsägbarhet och modet hos vissa människor med heroiska dygder.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack