En kvinna svarar på kritiken "Den ser för liten ut" angående hennes förlovningsring - TittaPaVideon.se
x
En kvinna svarar på kritiken "Den ser…
20 tillfällen då föräldrar överraskat sina barn i de mest absurda och pinsamma situationerna Allt fler människor vägrar använda automatiska kassor för att betala eftersom de

En kvinna svarar på kritiken "Den ser för liten ut" angående hennes förlovningsring

02 Oktober 2020 • Av sofia
917
Advertisement

Numera är sociala medier en förvrängd spegel av verkligheten som vi alla lever i dagligen. Allt visas upp på upplysta skärmar på våra mobiltelefoner och tankarna och åsikterna från de människor vi känner publiceras med imponerande fraser och fotografier som har väldigt lite med vardagen att göra. Denna "skinande" och alternativa version av verkligheten, som är en annan sak, kan skapa riktiga monster och många missförstånd, precis som för Rachel Pederson, som var tvungen att "konfrontera" vänner och släktingar efter att ha publicerat en bild.

via: The Knot

När Rachel Pederson träffade sin blivande make Paul, var hon bara en ensamstående mamma, han en fönsterputsare, men efter bara 13 dagars dejting köpte han en förlovningsring och efter bara 6 månader är de lyckligt gifta!

Problemet uppstod dock när Rachel mitt i sitt lyckorus lade upp en bild på sin Instagramsida med ringen, men några av kommentarerna till bilden var inte precis som hon hade förväntat sig. Bland vänner och släktingar som kommenterade bilden kommenterade var det flera som skrev att "ringen var för liten"!

Självklart dröjde det inte länge innan Rachel gav svar på tal för att förklara valet av ringen: "Paul hade spenderat allt han hade för att köpa mig den ringen och det var oerhört speciellt [...] Jag älskar diamanter... Men vad är en diamant utan ett starkt äktenskap? [...] Sedan när har storleken på någons ring blivit en symbol för framgång?! För mig betyder ringen mycket mer än så!"

För Rachel och Paul är ett kärleksfullt äktenskap ännu större och viktigare än en glittrande diamantring. Även om kvinnan inte egentligen trodda att dessa kommentarer hade gjorts av ondska eller för att vara nedlåtande, kände hon ändå att hon var tvungen att förklara hur hon kände angående den oväntade förlovningsringen.

Advertisement

Nu är Rachel och Paul lyckligt gifta, fulla av kärlek och ömsesidig tillgivenhet, ett par som med sin berättelse kan lära resten av världen hur viktigt det är att ge rätt värde åt saker i livet!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack