Den här mannen fick reda på att hans syster är hans mamma och att hans föräldrar är hans morföräldrar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Den här mannen fick reda på att hans…
Hon blir kvar bredvid sin häst fast i leran i mer än 3 timmar, både hon och hästen blir som tur var räddade tillslut 3 syskon insjuknar i samma typ av ögoncancer, men kämpar tillsammans och ger varandra styrka

Den här mannen fick reda på att hans syster är hans mamma och att hans föräldrar är hans morföräldrar

Av sofia
34.562
Advertisement

Vi känner oss alla, mer eller mindre, säkra och medvetna om vår identitet när vi tänker på vårt ursprung och vår familj. Även om dessa minnen för vissa inte alltid är positiva, men bara vetskapen om var vi kommer från gör att vi vet vilka vi är.

Familjerelationer kan vara det vackraste i världen men också en källa till överraskningar och smärta, speciellt när - som i fallet med mannen vi nu ska berätta om - man gör otroliga upptäckter som får en att ifrågasätta allt, inklusive ens egen identitet. Tänk faktiskt om du en dag upptäcker att din syster inte är din syster och att din mamma och pappa inte är dina föräldrar?

via: Today
image: TODAY/Youtube

Vi är inte galna och det rör sig inte heller om ett avsnitt ur en såpopera, detta hände på riktigt för Steve Lickteig, en amerikansk regissör och producent. När han var vuxen fick han veta en chockerande sanning om sin familj, en av de klassiska hemligheter som föräldrar och släktingar bestämmer sig för att hålla dolda.

image: TODAY/Youtube

När han var liten var Steve övertygad om att han var adopterad och att Mary Jane och Don Lickteig var ett par som valt att ta hand om honom. Han var inte det enda barnet i huset, tillsammans med honom fanns åtta andra syskon, som han alltid har haft en utmärkt relation med. Bland dessa Joanie, det äldsta sykonet, som sedan visade sig vara någon helt annan.

Advertisement
image: TODAY/Youtube

Upptäckten är en av de upptäckter som verkligen kan förändra någons liv och framtidsutsikter. När han var 18 år gammal avslöjade två av Steves nära vänner för honom att Joanie faktiskt var hans biologiska mamma, som blivit gravid under tonåren, något helt oacceptabelt för deras familj som bestämde sig för att dölja detta och aldrig prata om vad som hänt för att få Steve att tro att flickan var hans syster.

image: TODAY/Youtube

Don och Mary Jane var därför hans morföräldrar, Joanies föräldrar, som i åratal - tillsammans med resten av familjen - hållt denna fars vid liv inför lilla Steve. Det säger sig självt att pojken, efter att ha upptäckt sanningen, blev offer för en verklig identitetskris, för vilken han till och med rymde hemifrån just då och gjorde uppror mot familjens hemska lögner.

Det tog flera år innan han kunde prata om det och acceptera det helt. Än idag är det svårt och smärtsamt för honom att beröra ämnet, även om han ville göra sin berättelse känd för alla efter att den hållts hemlig i flera årtionden. Han jobbar fortfarande på sitt förhållande till sin syster/mamma och det är verkligen inte lätt att glömma något sådant som om ingenting hade hänt. Hemligheter finns visserligen i varje familj, men ibland, som i det här fallet, når de verkligen otroliga nivåer.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack