Bruden kastar sin bukett och en av hennes vänninor lyckas fånga den, hennes pojkvän rusar därifrån fortare än kvickt - TittaPaVideon.se
x
Bruden kastar sin bukett och en av hennes…
Fascinationen med långt hår - 13 män som ingen skulle skicka till frisören En kvinna som åker linbana blir överraskad av en alligator som hoppar upp ur vattnet för att bita henne

Bruden kastar sin bukett och en av hennes vänninor lyckas fånga den, hennes pojkvän rusar därifrån fortare än kvickt

17 September 2020 • Av sofia
1.715
Advertisement

Det finns traditioner och seder som bedrivs i många delar av världen och som människor tillägnar stor uppmärksamhet, så pass mycket att de ibland till och med verkar tro att dessa traditioner verkligen kan påverka deras öde. Tänk till exempel på när man kastar brudbuketten under bröllopsceremonin. Det är en av de mest klassiska bröllopstraditionerna, som alltid har roat och överraskat gästerna när de får reda på vilka som skulle kunna bli nästa brudpar bland gästerna som ännu inte är gifta.

Så när det ödesdigra ögonblicket även kom på Chelsea och Matts bröllop, hände något som deras förlovade vänner Daniel och Rachel kommer att minnas för resten av livet och tillsammans med dem tusentals andra människor på nätet. Anledningen? Den är lika lustig som den är överraskande.

He's never run faster! 😂

Pubblicato da Daily Mail su Lunedì 3 settembre 2018

Chelsea, bruden, var entusiastisk över att tillsammans med sina närmaste vänner som var inbjudna på hennes bröllop genomföra den tradition som skulle avgöra ödet för de som fortfarande inte var gifta. För att öka spänningen väntade hon några sekunder och slängde sedan brudbuketten bakåt och blommorna flög rakt på Rachel.

Inte långt därifrån fanns även hennes pojkvän Daniel som tittade på men som verkligen inte hade för avsikt att gifta sig. Hans förhållande med tjejen var bra som det var och hans intention var att de skulle fortsätta vara tillsammans... Buketten talade dock tydligt och när den hamnade hos Rachel fanns det inte så mycket att göra åt saken, ödet hade beslutat att det var hennes tur.

Advertisement

Så Daniel, som förmodligen kände sig "fångad", bestämde sig för att bjuda gästerna på lite underhållning och när hans flickvän fick buketten sprang han därifrån fortare än kvickt! Du läste rätt, i trädgården där mottagningen ägde rum ser man Daniel, som mer än en gäst såg ut som en hare när han rusade iväg i full fart och fick alla närvarande att skratta.

Tillsammans med dem skrattade även de människor som på nätet kommenterade och delade videon. Vem vet vad hans flickvän Rachel tänkte, kanske är det dags för dessa två att ha ett litet samtal om framtiden..?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack