En ankunge återvänder varje kväll till den killen som räddat hans liv och de är mer eller mindre oskiljaktiga - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En ankunge återvänder varje kväll…
Han köper ett gammalt hus för lite pengar och upptäcker sedan att det har en stor bassäng gömd i trädgården 17 extravaganta frisyrer som människor inte kunde låta bli att fotografera

En ankunge återvänder varje kväll till den killen som räddat hans liv och de är mer eller mindre oskiljaktiga

14 September 2020 • Av sofia
1.128
Advertisement

Man kan förvänta sig allt här i livet, förutom att bli bästa vän med en ankungen. Detta var i alla fall vad Steven Thibault, en kille som sköter en serie lägenheter i Nahant, Massachussetts, tänkte men en arbetsdag som många andra hittade han en ensam och rädd ankunge som kämpade för att komma ut ur hyresrättens bassäng. Steven visste att ankan inte skulle klara sig på egen hand så han bestämde sig för att ta in den i huset för att ta hand om den.

via: The Dodo

Vad Steven inte kunde veta var att ankungen, som han gav namnet Cheerio, skulle bli mycket förtjust i honom och att han aldrig skulle lämna den man som kanske hade räddat hans liv. Även om Steven släpper ut ankan i friheten under dagen för att den ska kunna återvända till sin naturliga livsmiljö, återvänder den till Stevens hus varje kväll.

Ingen hade någonsin kunnat tro det, men nu har Steven och Cheerio blivit väldigt nära vänner. Steven berättade för The Dodo: "Han har ett socialt liv, tillbringar tid med andra ankor, vilket gör mig lycklig, men i slutet av dagen väljer han alltid mig. Han kanske ändrar sig någon dag, men det är upp till honom."

Tydligen, trots att han är mycket knuten till sin mänskliga vän, verkar Cheerio vara en väldigt "världsvan" ankunge: "Han kommer mycket bra överens med andra ankor, särskilt hanar. Han är lite blyg när det gäller honorna under denna fas av sitt liv, men jag hoppas att detta kommer att förändras. Han går också ut med andra arter, som vilda ankor och gäss som tillbringar vintern här i Nahant. Han har till och med måsvänner!... "

Advertisement

När Steven nästan av misstag räddade ankungen från bassängen där han arbetade, hade han verkligen inte kunnat föreställa sig att Cheerio skulle förändra hans liv och bli en fast punkt i hans tillvaro.

Varje kväll kommer ankan hem till honom, övertygad om att han har hittat en kärleksfull familj som han alltid kan lita på!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack