En hare besöker varje dag den familj som räddat den och matat den under åtta veckor - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En hare besöker varje dag den familj…
De 10 vanligaste skälen till att människor skiljer sig Hon överger sin 88-åriga mamma utanför hemmet, kvinnan polisanmäler henne

En hare besöker varje dag den familj som räddat den och matat den under åtta veckor

15 September 2020 • Av sofia
4.514
Advertisement

Det råder ingen tvekan om att hundar och katter är perfekta husdjur, men även andra djurarter kan ge oväntade ögonblick av ömhet och tillgivenhet som exempelvis kaniner och harar. Det är en hare är huvudperson i denna förtrollade historia, som nästan verkar tagen rakt ur en sagobok. Haren heter Clover och "adopterades" av familjen Terry efter det att de räddat och matat den under några veckor. Nu besöker haren dem varje dag.

via: York Press

Denna föräldralösa hare räddades av familjen Terry, som tog hand om den i sitt hem under flera veckor för att ge den en chans att återhämta sig och kunna återvända till sin naturliga miljö på ett säkert sätt. Familjen Terry förväntade sig verkligen inte att de skulle få träffa henne igen mycket tidigare än de förväntat sig...

Efter att ha vårdat och matat den i ungefär 8 veckor släpptes haren äntligen ut i naturen av familjen Terry i Lincolnshire, England, men i två månader efter släppningen tog sig Clover (som djuret kallades) tillbaka till familjens hus och trädgård för att hälsa på och tacka dem för att de räddat den. Varje dag, som i den vackraste av sagor.

Advertisement

Under de två månaderna vågade Clover sig även vid ett tillfälle in i huset. "Den gick in genom husets bakdörr, vilket förvånade oss, gick upp och tittade på sig själv i spegeln i vår garderob. Det var som om den tycktes se hur mycket den hade vuxit. "

Familjen Terry har tre barn: 14-åriga Daisy, 12-åriga Blake och 9-åriga Eliza, och alla tre har spelat en aktiv roll i att hjälpa till att ta hand om Clover, särskilt lilla Eliza: "Min yngsta dotter, Eliza, skulle gärna vilja bli veterinär, så hon är mycket förtjust i djur och tar hand om dem."

Hittad i trädgården medan Mark Terry, pappan i familjen, klippte gräset, blev Clover nästan en ny medlem i den engelska familjen, från första ögonblicket beslöt de sig för att rädda haren som förmodligen blivit föräldralös, vartefter denna söta och tacksamma hare beslutade att "besöka" familjen Terry varje dag från det att den släpptes ut i naturen.

Vem sa att endast hundar och katter kan visa kärlek och uppskattning gentemot oss människor?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack