En adopterad kvinna hittar sin pappa efter 24 år och får reda på att de arbetar för samma volontärförening - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En adopterad kvinna hittar sin pappa…
Han är 110 år och hon är 104, de är officiellt det äldsta paret i hela världen

En adopterad kvinna hittar sin pappa efter 24 år och får reda på att de arbetar för samma volontärförening

Av sofia
3.134
Advertisement

Nästan alla barn som har blivit adopterade känner någon gång i livet att de vill söka upp sina biologiska föräldrar. Detta betyder inte att de avvisar familjen som välkomnade dem. Det är helt enkelt den naturliga instinkten att hitta sina rötter, att hitta svar på vissa frågor och att äntligen befria sig från känslan av något som är olöst. Denna upplevelse slutar inte alltid med glädje, men när det gör det är det som om varje bit föll på plats.

image: Fox10/YouTube

Will Russell är idag en förändrad man, mer mogen och helt enkelt en bättre människa. Han var mycket ung när han blev pappa till Amy, kanske för ung. På den tiden var hans liv väldigt annorlunda, han hade ingen stabil punkt i sitt liv och kämpade med ett alkoholmissbruk. Han kunde knappt ta hand om sig själv, så han kunde garanterat inte ta hand om en liten flicka. Han blev därför tvungen att adoptera bort henne. Med tiden har mannen genomgått stora förändringar. Han slutade dricka och började ta hand om andra.

En slags spontan drivande kraft ledde honom till Phoenix Rescue Mission i Arizona. Denna kristna organisation erbjuder hjälp och stöd till dem i nöd. Från att ha varit en enkel volontär fick Will sedan en heltidsroll upp till att bli pastor.

image: Fox10/YouTube

2013 ville Amy, som nu var vuxen, spåra sin biologiska far. Hon lyckades kontakta en av sina bröder och fick Wills namn och telefonnummer från honom. Hon ringde honom och de två träffades sedan några dagar senare på ett café för att äta frukost tillsammans.

Mötet var otroligt, de kände sig både nervösa och skämdes lite samtidigt som de var uppspelta och glada. Amy pratade om sig själv och Will berättade om hur dessa 24 år hade varit, hans alkoholproblem och hans andra liv. Timmarna flög förbi och mannen, om än med ånger, berättade för sin dotter att han var tvungen att gå eftersom han hade ett uppdrag att slutföra och att de väntade på honom.

När tjejen fick höra dessa ord blev hon mycket förvånad. Utan att veta om det hade de båda arbetat för samma organisation under en längre tid, även om de var i olika och avlägsna avdelningar. Det mötet, som redan var så extraordinärt i sig, blev plötsligt exceptionellt och ett tecken på att något oförklarligt hade lockat dem till samma plats.

Beviset på att även om de var långt ifrån varandra, hade det alltid funnits ett band mellan dem.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack