En kille ägnar sitt liv åt att ta hand om sin fru som befinner sig i ett vegetativt tillstånd - en berättelse om kärlek och mod - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kille ägnar sitt liv åt att ta…
10 kvinnor som bestämt sig för att klippa håret och känna sig mer tillfreds med sig själva En kvinna adopterade sin vänninas 4 döttrar efter det att hon avlidit i cancer - en rörande berättelse om omtanke och lojalitet

En kille ägnar sitt liv åt att ta hand om sin fru som befinner sig i ett vegetativt tillstånd - en berättelse om kärlek och mod

Av sofia
1.461
Advertisement

Många människor drömmer om berömmelse och rikedom, men sanningen är att den största gåvan av alla är normalitet. Ett fridfullt liv, en existens utan alltför många problem och oöverstigliga hinder är en riktig gåva.

Ibland kan de som alltid har haft det ofta inte uppskatta det eller ibland glömma bort hur lyckligt lottade de är. Det slutar med att man drabbas av problem som om man tittar närmare är riktigt enkla och går att lösa utan att man inser den tur man har. David Cesar, 27 år gammal, och hans fru Bruna de Sousa, 26 år, hade denna tur, de levde ett normalt liv. En situation som dock så smånigom var avsedd att förändras.
 

Tyvärr fick tjejen ett hjärtstillestånd år 2018 och har befunnit sig i ett vegetativt tillstånd sedan dess. Allt hände väldigt snabbt. Paret var hemma som så många andra kvällar och tittade på TV. Plötsligt kände Bruna sig dålig och fick ett anfall.

Hennes vitala tecken sjönk och hon transporterades till sjukhuset och återupplivades 25 minuter senare. Tyvärr hade hennes hjärna varit utan syre för länge och fick permanenta skador. Hon låg kvar på sjukhuset i ett och ett halvt år och varje dag bestämde hennes man David att ägna all sin tid åt att ta hand om henne. Han är arbetslös och de sporadiska jobb han finner räcker inte för att täcka alla hans utgifter.

Advertisement

Tack vare en insamling lyckades han dock samla in cirka 15 000 euro. Hans berättelse spreds över hela världen och rörde många människor. Målet är nu att samla in de pengar som behövs för att köpa ett experimentellt läkemedel som kan vara användbart i situationer som Brunas.

Detta läkemedel och denna behandling är sannolikt endast framgångsrika om de ges inom 3 år efter det första anfallet. De som kan försöker hjälpa David. Samtidigt hoppas alla att den här extraordinära killen kommer att hitta styrkan att gå vidare och orka kämpa för sin partner. Denna berättelse visar kärlekens sanna ansikte och innebörden av orden "i nöd och lust".

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack