En adopterad pojke får veta 22 år senare att hans mamma jobbar i samma butik som han arbetar i - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En adopterad pojke får veta 22 år…
Små diskreta tatueringar: 13 idéer att hämta inspiration ifrån för att dekorera din kropp på ett elegant sätt Hon övergavs av sina föräldrar på flygplatsen när hon bara var 9 månader gammal, idag vill hon försöka hitta dem

En adopterad pojke får veta 22 år senare att hans mamma jobbar i samma butik som han arbetar i

Av sofia
2.011
Advertisement

När man hör talas om föräldrar som överger eller adopterar bort sina barn är det lätt att anklaga och bedöma utan att veta fakta. En person är inte alltid redo att ta på sig rollen som pappa eller mamma, eller fysiskt kapabel till att ta hand om ett barn. Det som vissa kanske anser vara brist på mod och ansvar är för andra ett sätt att visa omtanke, ett modigt val av kärlek.

Christine Tallady födde ett barn i oktober 1985. Kvinnan var i en svår ekonomisk situation och kunde inte försörja ett barn. Därav det smärtsamma beslutet att adoptera bort det. Enligt hennes övertygelse skulle hennes lilla son endast på så sätt få en möjlighet till en bättre framtid. Det gjorde henne verkligen inte lycklig, men hon ångrade sig aldrig eller skämdes för den handlingen. Detta bevisas tydligt av det faktum att hon till och med lämnade sina adoptionsuupgifter öppna, så att hennes son en dag, om han ville spåra henne, kunde göra det.

När han adopterades fick den lilla pojken namnet Steve. Vid 18-års ålder började pojken söka efter sin biologiska mor. Sökandet ledde dock ingen vart, men han gav aldrig upp och år 2007, efter ännu ett försök, insåg den unge mannen att han hade gjort ett misstag när han stavade sin mammas namn.
 

Med rätt information den här gången dröjde det inte länge innan svaren kom. Steve fick reda på att Christine inte bodde långt ifrån honom. På den tiden arbetade killen som kurir för Lowe's i Grand Rapids, Michigan. Som en av de största butikerna i området funderade Steve på att fråga sin chef om han råkat stöta på Christine Tallady. Otroligt nog visade det sig att han inte bara kände henne utan att Christine också var anställd på Lowe's i Grand Rapids.

Den unge mannen funderade över hur många gånger han hade stött på den kvinnan utan att ha vetat vem hon egentligen var. Nu är mor och son äntligen återförenade. Det tog 22 år och var ingen enkel vandring, men av tillfälligheterna att döma har de två alltid länkats av en osynlig röd tråd.

Se videon från deras möte här.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack