Den här tjejen är 2 meter lång och hon är kvinnan med näst längst ben i världen - TittaPaVideon.se
x
Den här tjejen är 2 meter lång och…
En kvinna lämnar den lille sovande sonen ensam för att gå ut och springa Han ber föräldrarna om en ny Xbox, men han måste göra sig förtjänt av den: fadern

Den här tjejen är 2 meter lång och hon är kvinnan med näst längst ben i världen

19 Augusti 2020 • Av Emma Fisone
8.791
Advertisement

Benen har alltid varit ett av kvinnans mest förföriska attribut. Att ha långa och slanka ben anses vara en riktig gåva. Det är inte av en slump som kvinnor världen över försöker hitta sätt att framhäva benen med höga klackar eller strumpbyxor.

Men ibland gör den gode Herren undantag och ger någon en dubbel dos av skönhet. Detta är fallet med Rentsenkhorloo Bud, en modell med riktigt jättelånga ben, och en av de längsta tjejerna i världen.

29-åringen är av mongolisk härkomst och bor i USA, och hon är för tillfället kvinnan med de näst längsta benen i världen. Den unga kvinnan är 2 meter lång och hennes ben är inte mindre än 134,5 centimer långa! När man ser henne lycklig och obrydd på fotografierna, så kan man inte tro att Rentsenkhorloo har haft ett svårt liv. Men detta säregna fysiska kännetecken gick inte obemärkt förbi hennes jämnåriga.

Hennes "rekordlånga extremiteter" var ett problem för henne från barndomen upp till tonåren; hon utmärkte sig alltid som längst i klassen och under lång tid tyckte hon att detta estetiska tillstånd nästan var som ett handikapp!

Advertisement

Men när hon växte upp så lärde hon sig att acceptera sig själv och att se sig för den hon är, nämligen en mycket vacker kvinna. De där besvärliga benen har blivit till hennes utmärkande drag och idag så missar hon aldrig ett tillfälle att visa upp dem.

Rentsenkhorloo har sin utmärkta genetik att tacka; båda hennes föräldrar är mycket långa. Idag så är hon stolt över sitt utseende och sin kvinnlighet. Hon har ännu inte blivit registrerad av Guinness då hon har en (enda) konkurrent: ryskan Ekaterina Lisina, som i nuläget officiellt innehar världsrekordet.

Rentsenkhorloo har olika sociala medier-profiler där hon visar upp sina gåvor och poserar naturligt framför kameran. Man vet inte om hon kommer att fortsätta sin karriär inom modet, men med de där benen är vi säkra på att hon kommer att gå en lång väg!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack