Några enkla trick för att få ett badrum utan fönster att dofta gott - TittaPaVideon.se
x
Några enkla trick för att få ett…
12 gånger då djur lyckats uttrycka de allra vackraste och djupaste känslorna 12 bilder som hyllar skönheten och vikten av en mamma

Några enkla trick för att få ett badrum utan fönster att dofta gott

03 Augusti 2020 • Av sofia
6.758
Advertisement

Inte alla badrum är utrustade med fönster som tillåter en korrekt luftcirkulation. För vissa är alternativet för badrummet utan fönster otänkbart. Badrum utan fönster har ett lägre värde jämfört med de med minst ett fönster. Men nuförtiden är det ganska vanligt att hitta fönsterlösa badrum. Vad ska man göra i dessa fall för att parfymera rummet och dölja dålig lukt? Luftfuktigheten som huvudsakligen koncentreras i detta rum i huset kan faktiskt vara en av orsakerna till den obehagliga lukten i ett badrum. Om du är trött på sprayprodukter med billig lukt kan du prova några av dessa naturliga knep!

Hur du tar bort den obehagliga lukten av fukt

image: Pexels

Hög luftfuktighet kan orsaka en serie obehagliga lukter som vi kanske vill undvika att ha i vårt badrum. För att begränsa skadan kan man suga upp fukten med hjälp av vanligt bordsalt. Placera en sil eller ett durkslag i en skål/gryta lägg på en kökshanduk och lägg sedan på 100-150 gr grovt salt.

För att parfymera rummet

En hemmagjord luftfräschare är alltid ett trevligt alternativ. Så här gör du: lägg lite bikarbonat i en glasburk och tillsätt några droppar eteriska oljor efter smak. Efter att du blandat dessa två ingredienser, sätter du ett ljus i mitten av burken (ett värmeljus). När du tänder det kommer doften av eterisk olja att spridas i badrummet. Alternativt, om du inte vill använda ljus, kan du punktera locket på en glasburk och ha bara bikarbonat blandat med eteriska oljor inuti. Om du inte har lock på burken kan du t.ex. ersätta det med en färgad gasväv.

Advertisement
image: Pexels

En annan mycket snabb metod för att parfymera badrummet är att hälla 2 eller 3 droppar eterisk olja (din favoritdoft) direkt på kartongrullen som finns inuti toalettpappersrullen. När det gäller valet av eteriska oljor att använda rekommenderar vi lavendel och sandelträ för att parfymera badrummet.

Bli av med obehaglig lukt på toa

image: Pexels

För att eliminera dålig lukt från toalett och handfat snabbt och effektivt kan du hälla 200 ml alkohol och 200 ml koncentrerat sköljmedel i en sprayflaska. Skaka väl och använd det som rengöringsmedel för toa och handfat.

Det här är några enkla knep som gör att du kan minska dåligt lukt i badrummet. Låt oss få veta om du provar någon av dessa metoder!
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack