Föräldrarna vägrar ge sin dotter 20.000 dollar för bröllopet när de får reda på att hon vill gifta sig med en kvinna - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Föräldrarna vägrar ge sin dotter…
10 superbilliga idéer för att hålla barnen sysselsatta under sommarlovet Hon driver med en klasskamrat som förlorat sitt hår på grund av kemoterapi så hennes pappa tvingar henne att raka av sig allt hår som straff

Föräldrarna vägrar ge sin dotter 20.000 dollar för bröllopet när de får reda på att hon vill gifta sig med en kvinna

Av sofia
3.404
Advertisement

Drömmen för varje förälder är att se sin son eller dotter lycklig, kanske med ett lyckligt äktenskap, en egen familj och barn, men inte alla mammors och pappors önskningar sammanfaller med deras barns. Detta hände till exempel ett par föräldrar som hade lagt undan mycket pengar för sin dotter och väntat på att få chansen att spendera det på hennes framtida bröllop. Men de fick sig en riktig "kall dusch" när de fick reda på att dottern skulle gifta sig med sin partner som var en kvinna.

Faktum är att mamman till den här flickan, en anonym kvinna som berättade sin version av hur det hela låg till på Reddit, berättade att hon tillsammans med sin dotter hade bestämt att de pengar som ursprungligen sparats för college, skulle ha använts av familjen för hennes bröllop. Men då kom den så kallade "kallduschen":

"För cirka fyra år sedan kom min dotter ut som bisexuell och började träffa en tjej, detta chockade oss mycket eftersom vi aldrig trott att hon var den typen.[...] Min man och jag var verkligen upprörda för att vi alltid gillat tanken på att hon skulle ha en man och en familj med barnbarn för oss. Vi trodde att det bara var en fas, men fyra år senare är de fortfarande tillsammans och de förlovade sig förra månaden."

image: Air Force

När dottern frågade om de 20 000 dollar som avsatts av hennes föräldrar under hennes collegeår kunde användas hittade mamman och pappan på en ursäkt och sa till dottern att de skulle använda dem för att renovera hemmet. En ursäkt som gjorde att dottern inte tvekade med att anklaga dem för att vara homofobiska och som fick föräldrarna att helt tappa hoppet. Nu har dottern beslutat att hon inte längre vill prata med dem.

Den anonyma mamman skrev: "Jag tycker att hon är mycket otacksam, men nu har min andra dotter också vänt sig emot oss och sagt att vi är hemska föräldrar. Jag är inte emot par av samma kön, det är bara inte exakt vad önskade för min dotter, det är allt."

Många som läste hennes inlägg på Reddit kommenterade hennes berättese och hade delade meningar. En del försvarade föräldrarnas val och sedan fanns det de som istället påpekade att kvinnan faktiskt hade en homofobisk inställning. Hur skulle du ta ställning till denna känsliga situation?
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack