På den här marknaden har handlarna hängt upp färgglada paraplyn för att skydda svalbona - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
På den här marknaden har handlarna…
Den här kvinnan i Malawi har stoppat mer än 1500 barnäktenskap och tillåtit flickorna att återvända till skolan 12 hundar som visat all sin kärlek till sina ägare på de allra sötaste sätten

På den här marknaden har handlarna hängt upp färgglada paraplyn för att skydda svalbona

Av sofia
920
Advertisement

På marknaden i Cervia, på den italienska Rivieran i Romagna, fick handlarna en lysande idé för att liva upp inredningen och ge lite färg samtidigt som de skyddar boet för de svalor som verkar ha valt just denna marknad för att välkomna sina ungar till världen. Bilderna av idén som dessa geniala handlare i Cervia fick blev mycket populär på nätet, sedan föreningen LIPU i staden Bergamo publicerade bilderna på sin Facebooksida.

Quando la convivenza è possibile. Il mercato coperto di Cervia è stato scelto da alcune coppie di rondini come luogo...

Pubblicato da LIPU Sezione Bergamo su Sabato 18 luglio 2020

Taket på marknaden i Cervia är faktiskt bokstavligen täckt av färgglada paraplyer som inte bara livar upp stämningen utan också hjälper till att samla upp svalornas avföring och skydda deras bon.

Föreningen LIPU i Bergamo kommenterade bilderna på följande sätt: "När samexistens är möjligt.
Marknaden i Cervia har valts ut av några svalor som den plats de vill bygga sina bon på. Den oundvikliga avföring som dessa bon skapar skulle ha hamnat på stånden nedan... men handlarna hängde upp färgglada paraplyn som, förutom att samla upp avföringen, livar upp stämningen! Vi beundrar den hänsyn och uppfinningsrikedom som handlarna visat. Tack till Paolo Brignoli som, till och med när han är på semester, inte missar chansen att dela sina vackra bilder med oss."

Ett vackert initiativ med bara några få enkla medel och mycket uppfinningsrikedom för att skydda bona hos denna vackra fågel som alltför ofta förstörs av misstag på grund av människor.

Dessa handlare gjorde verkligen ett bra jobb!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack