En gäng motorcyklister med ett hjärta av guld donerar mer än 200 cyklar till barn i svårighet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En gäng motorcyklister med ett hjärta…
Nutelladessert med kaksmulor och kräm, ett fräscht recept som inte tillagas i ugnen En 9-årig pojke ser en blomsterförsäljare med bara en arm och hjälper honom att samla in 20 000 dollar

En gäng motorcyklister med ett hjärta av guld donerar mer än 200 cyklar till barn i svårighet

Av sofia
1.658
Advertisement

Motorcyklister, särskilt de som åker Harley Davidsons med dubbar och läderjackor, har inte alltid ett gott rykte. Detta är i själva verket något som baseras på fördomar, men ibland också på fakta. Man bör dock aldrig generalisera och behandla eller döma alla människor av en viss typ på samma sätt. Historien vi nu ska berätta är ett tydligt bevis på detta.

Huvudpersonerna är en grupp "mycket tuffa" amerikanska motorcyklister från Fresno i Kalifornien, som har beslutat sig för att göra något minst sagt lovvärt och generöst.
 

via: ABC7

Vid första ögonkastet verkar tuffa motorcyklister och barn vara två helt motsatta typer av människor. I verkligheten är detta inte sant, i alla fall inte för de vi nu ska berätta för dig om, de verkliga mästarna av vänlighet. Bland dem finner vi Merl Hefferman som, tillsammans med andra medlemmar av motorcyklistgruppen, väntade i fem dagar i rad utanför en stormarknad för att kunna köpa över 200 cyklar för att donera till behövande barn, för att ge dem leendet tillbaka.

Eftersom även de älskar tvåhjulingar kunde de ju inte ha hittat ett bättre sätt att göra välgörenhet på och mer beslutsamma än någonsin bestämde de sig för att göra något bra för många av de barn som tyvärr inte har en så enkel barndom som de borde ha. Från en enda generös handling förvandlades detta till en sed som motorcyklister gör varje år, vilket gör att många barn som tillhör den ideella föreningen "Poverello House" kan få njuta av en sprillans ny cykel.
 

Advertisement

"Det finns inget som är så tillfredställande som att ge ett barn en cykel" säger Hefferman med entusiasm och vi håller verkligen med honom. Att göra välgörenhet, även genom små gester som betyder mycket för andra, kan verkligen få oss att känna oss som bättre människor som gjort något för sin nästa utan att förvänta sig något i gengäld.

Dessa "hårda" cyklister med ett hjärta av guld vet detta mycket väl och har verkligen visat världen att skenet kan bedra, när man på djupet har en altruistisk sida och en stark önskan att hjälpa andra.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack