En 12-årig pojke ser ett barn instängt i en bil under solen, krossar rutan och räddar hans liv - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En 12-årig pojke ser ett barn instängt…
7 saker som toxiska människor ofta säger för att avsluta en konversation 15 personer som avslöjar de mest använda tricken på sociala medier för att se perfekt ut på bild

En 12-årig pojke ser ett barn instängt i en bil under solen, krossar rutan och räddar hans liv

Av sofia
2.202
Advertisement

Det kallas "ambulatorisk automatism" eller till och med "föräldrablackout" när en mamma eller pappa glömmer sina barn i bilen. Tyvärr sker detta fenomen nästan varje år med tragiska följder.

Detta är något som tyvärr sker i alla industriländer. Lyckligtvis ingick dagens berättelse inte i denna sorgliga statistik, och av den anledningen är den värd att återberätta.
 

via: News On 6

12-åriga Ben Theriot från Tulsa, Oklahoma, åkte med sin mamma Nikki till ett köpcenter i stan. Plötsligt riktades hans uppmärksamhet mot rop från ett fordon parkerat på parkeringsplatsen. Någon hade glömt sitt barn instängt i en bil under den gassande solen. Killen insåg omedelbart allvaret i situationen.

Utan att slösa tid använde han ett spännband från sin bil för att krossa vindrutan. Efter att ha öppnat upp ett tillräckligt stort hål förstorade han hålet för att lyckas passera och krypa in i framsätet. Väl där inne tog han försiktigt den gråtande bebisen och förde honom i säkerhet. Om han inte hade ingripit i tid skulle historien förmodligen ha slutat mycket värre.

Advertisement

Under tiden ringde Nikki polisen. Bebisen var i chocktillstånd, hade symtom på hypertermi och uttorkning, men tack och lov inget allvarligt eller irreversibelt. Tack vare Bens snabba ingripande, blev den stackars bebisen inte ännu ett av alla de tragiska dödsfallen på grund av föräldrars glömska eller distraktion. Ben fick utmärkelsen Badge of Courage från Safe Kids Tulsa Area och visade alla att man kan vara en hjälte i alla åldrar, att man "aldrig är för liten" för att göra rätt sak.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack