Pojkvännen gör slut på grund av hennes utseende, hon förlorar 80 kg och förändrar sitt liv - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Pojkvännen gör slut på grund av hennes…
Han blev utslängd och tvingades sova i bilen i 4 år, nu har den här killen lyckats köpa sig en villa Hur några av världens mest kända supermodeller såg ut som barn, 8 bilder som visar skillnaden mellan förr och nu

Pojkvännen gör slut på grund av hennes utseende, hon förlorar 80 kg och förändrar sitt liv

Av sofia
1.732
Advertisement

Skönhet sägs komma inifrån och detta borde gälla för alla. Detta betyder dock inte att man inte bör eller inte kan arbeta på sig själv för att förbättra sitt fysiska utseende. Det är en sak att acceptera sig själv, en annan att ge upp. Att göra allt för att nå sin ideala form är en kärleksfull och modig handling. Det handlar inte om fåfänga utan snarare om respekt och självkänsla. Det här är en berättelse om någon som lyckades hitta sig själv efter att ha gått vilse.

via: The Sun

Sedan hon var 13 år har Alida Dreyer alltid varit tvungen att kämpa mot sin övervikt. Det var vid den åldern som hon fick diagnosen polycystiskt äggstocksyndrom (PCOS). I de flesta fall gynnar detta tillstånd även viktökning. I kombination med detta genetiska motstånd erkände kvinnan att hennes verkliga problem var ett matberoende. Som barn hade hon svåra relationer med familj och vänner, samt blev ofta mobbad. Att äta var den enda saken hon hade kontroll över. I praktiken var det som en form av omvänd anorexia.

Maten var något som gav henne tillfredsställelse, så hon missbrukade den utan kontroll. Hon fick sin första pojkvän vid 20-års ålder. Hennes utseende och vikt hindrade henne dock från att ha en normal och hälsosam intim relation. Tre år senare sa läkarna till henne att hon i sitt tillstånd aldrig skulle kunna få barn. Hennes pojkvän lämnade henne på grund av hennes otaliga problem följande månad. Detta blev som en kall dusch för henne och samtidigt en avgörande varningsklocka. Det var här hon påbörjade sin vandring för att hitta sig själv.

Advertisement

Hon förlorade sina första 40 kg tack vare diet och träning. Sedan blev hon av med ytterligare 37 kg efter en gastrektomi, 80 kg totalt. Ett exceptionellt resultat för en person som nästan hade kommit upp i 140 kg.

Alida var tvungen att genomgå flera operationer för att ta bort överflödig hud. I dag, 27 år gammal, är hon en helt ny person. När hon tittar sig i spegeln och tittar på sina ärr, ler hon och tänker på de uppoffringar som hon gjort för att komma dit hon är nu. Alida publicerade sin berättelse på sociala medier och hoppas att hennes erfarenhet kommer att fungera som en lärdom och motivation för andra att aldrig ge upp och kämpa för att nå sina mål.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack