7 saker som toxiska människor ofta säger för att avsluta en konversation - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
7 saker som toxiska människor ofta…
En familj räddar en val som fastnat i ett nät och valen En 12-årig pojke ser ett barn instängt i en bil under solen, krossar rutan och räddar hans liv

7 saker som toxiska människor ofta säger för att avsluta en konversation

Av sofia
12.379
Advertisement

Har du någonsin levt i ett kärleksförhållande med en person och ständigt haft känslan av att vara den som det är fel på och känt att du har haft ett ambivalent och felaktigt beteende gentemot din partner? Kort sagt, har du någonsin haft en känsla av att det i förhållandet var du som var "galen"? Oroa dig inte, du är inte den enda som har upplevt denna känsla, men det är mycket troligt att din partner har haft ett "toxiskt" beteende gentemot dig vid mer än ett tillfälle.

image: Needpix

Det här är bara några få exempel på meningar som toxiska människor säger i ett förhållande för att avsluta en konversation och få dig att känna dig som att det är "fel" på dig:

"Du är för possessiv. Varför är du så knuten till saker?": En toxisk partner kommer aldrig att vilja ge för många svar om sig själv och kommer heller aldrig att låta sig "förhöras" om vad hen gjorde och varför hen gjorde det. Snarare kommer din partner att försöka få dig att känna dig som att du är possesiv och efterhängsen.
"Jag sa inte det, du hittar på": snarare än att säga sanningen och erkänna att hen har sagt vissa ord, försöker din partenr göra allt för att förlöjliga dig, få dig att verka fixerad eller som att du bara hittar på saker bara för att ha rätt. Du kommer helt enkelt alltid att vara "galningen" som hittar på allt.
"Sluta leva i det förflutna och gå vidare": att älta gamla saker som hänt i det förflutna är typiskt för dem som inte har det bra i nuet, men en toxisk partner kommer alltid att beskylla dig för att leva i det förflutna för att försöka dölja sina egna lögner och sin opportunism.
"Jag skämtade. Varför reagerar du alltid på ett överdrivet sätt?": detta är en typisk fras för toxiska människor. För att slippa ta ansvar för sina handlingar och ord får de dig att verka som den som överreagerar, är överdriven och som inte kan ta skämt. Skämt... ja, visst.

"Du är galen, det är något fel på dig": en typisk fras som är en direkt följd av allt vi nämnde ovan. Kom ihåg att för en toxisk partner är det alltid du som behöver söka hjälp tills dess att någon lyckas bevisa motsatsen.
"Det är ditt fel, inte mitt": det är aldrig din partners fel, inte ens en enda gång. Trots de fel och misstag som hen kan begå, de otrevliga orden hen kommer att kunna säga till dig, är felet och kommer alltid att vara ditt Det handlar helt enkelt om att skylla ifrån sig, alltid och i alla situationer.
"Din familj och dina vänner hjälper dig inte": ett av de bästa tricken hos en toxisk partner är att på alla sätt försöka få bort dig från de människor du älskar mest för att isolera dig och få dig att känna dig mer och mer ensam och avväpnad så att du inte kan orsaka någon skada. De typiska måltavlorna är vanligtvis bästa vänner och familjemedlemmar.

Nästa gång du hör en person säga en av dessa fraser kommer du att veta vilken typ av människa du har framför dig!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack