Om en person inte söker dig behöver det inte betyda att den är upptagen, det kan också vara så att den inte saknar dig - TittaPaVideon.se
x
Om en person inte söker dig behöver…
Psykologernas tips för hur man hanterar och korrigerar envist beteende hos barn En busschaufför blir attackerad och dödad av några passagerare som vägrade ha på sig munskydd

Om en person inte söker dig behöver det inte betyda att den är upptagen, det kan också vara så att den inte saknar dig

20 Juli 2020 • Av sofia
720
Advertisement

När vi med tiden bygger upp en stark vänskap som försvinner på grund av livets mystiska orsaker bör vi inte oroa oss för mycket. Ibland är avstånd inte något som båda parterna väljer, utan en händelse som vi inte kan styra över. Stark vänskap överlever även stora avstånd, detta behöver du inte oroa dig för. Statistiskt sett brukar dock de flesta människor du träffar i livet och som du anser vara dina vänner förr eller senare försvinna.

Vilka är orsakerna till dessa plötsliga försvinnanden? I verkligheten finns det många faktorer och alla har vi livsprioriteringar som ändras beroende på period, behov och känslomässiga tillstånd. Det kan därför hända att det finns stunder då dessa vänner vill ta sig undan för att ta sig mer tid för sig själva, reflektera över tillståndet i deras liv och deras prioriteringar, men det finns också fall där det plötsliga försvinnandet från vår vänskapskrets är enklare än det verkar.

Verkligheten ä oftast att de som inte längre söker efter dig inte längre saknar dig, din frånvaro i deras liv är ett tomrum som inte behöver fyllas, just för att det inte finns något att fylla.

image: Pexels

De som inte längre söker efter dig försöker för det mesta förmedla detta budskap: de bryr sig om dig, men kan för tillfället inte ge dig det du behöver och söker därför efter sällskap och underhållning i andra sammanhang med andra människor. Det som verkligen är viktigt att förstå är att om människor inte längre söker efter dig över en natt beror det på att de inte längre har något "behov av dig", ibland för att du har gjort något, ibland inte.

Vad kan man då göra i dessa fall när man känner sig övergiven? Du kan till exempel ta lärdom av det. Om man verkligen bryr sig om någon visar man intresse det spelar ingen roll hur långt ifrån varandra man är. Av den anledningen bör vi inte oroa oss för hur vår relation på avstånd mår med en vän som nu bor långt borta, utan låt oss istället fokusera på dem som lever med oss i vardagen men som beslutat sig för att dumpa oss från en dag till en annan som om vi var skräp eller en begagnad leksak.

När allt kommer omkring är svaret enkelt, någon som inte längre söker efter dig saknar dig inte.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack