En hund som hade tappat bort sig gick till sin veterinär för att be om hjälp för att komma hem - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En hund som hade tappat bort sig gick…
En kille är närvarande vid sin partners förlossning men skäms över henne och säger: Hon lyckas förvandla sig till vilken kändis som helst tack vare sin förmåga att sminka sig

En hund som hade tappat bort sig gick till sin veterinär för att be om hjälp för att komma hem

Av sofia
618
Advertisement

Djur får oss att le och kan röra oss på djupet, men de kan också lämna oss mållösa. Deras resurser visar hur smarta de är och vad de kan göra vid behov. Dessa förmågor är gåvor som kommer ur deras naturliga instinkt.

Men de härrör också från det starka band de lyckas upprätta med människor. De som älskar dem erövrar en speciell och evig plats i deras hjärtan och i deras minne. Så även om de är långt borta kommer de alltid att försöka återvända hem.

I provinsen Samut Prakan, i Thailand, inträffade en ganska underlig episod som har en hund som huvudperson. Valpen som är ungefär 5 månader gammal, hade försvunnit och hans ägare letade efter den överallt. Efter det att den vandrat runt vem vet hur länge, kände den lilla valpen plötsligt igen veterinärkliniken dit han hade tagits för vaccination strax tidigare. Han ställde sig framför ingången på bakbenen och började skrapa på fönstret för att locka till sig uppmärksamheten.

Personalen där inne kände igen honom nästan omedelbart och tog därmed hand om honom. Först verkade hunden ganska upprörd, men sedan insåg han att han hade lyckats komma till rätt plats och lugnade ner sig. Det var som att han visste att det fanns människor där som kunde hjälpa honom att återförenas med sin familj.

Personalen kontaktade omedelbart ägarna. I den andra änden av telefonen brast valpens matte och husse nästan ut i gråt, lättade över att ha hittat honom och att han var i säkerhet. Naturligtvis kan ingen säga om det rörde sig om tur eller ren tillfällighet.

Det verkar dock osannolikt att hunden gått runt i timmar och sedan råkade hamna på rätt plats av en slump. För att beskriva den känslomässiga komplexiteten hos husdjur säger människor ofta att det enda som skiljer dem från oss är talförmågan, men om man tittar på vad de trots allt kan göra kanske de inte behöver den trots allt. Klicka här för att se videon.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack