En tjej köper en gammal buss och förvandlar den till ett elegant hus komplett med allt - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En tjej köper en gammal buss och förvandlar…
En kvinna ska gifta sig men vill inte att hennes mans dotter ska vara i vägen på bröllopet En 6-årig kille räddar sin syster från att bli attackerad av en hund:

En tjej köper en gammal buss och förvandlar den till ett elegant hus komplett med allt

Av sofia
15.427
Advertisement

Förr eller senare händer det oss alla att vi beslutar oss för att ändra någon aspekt av vårt liv. Oavsett om det rör sig om små saker eller viktiga beslut, ett frisk vind som för med sig nya saker är alltid bra för vårt välbefinnande.

Att flytta är utan tvekan en stor förändring. Det är inte lätt att hitta det perfekta huset och det sägs ofta att man istället för att leta efter ett som redan är färdigt bör man bygga ett från grunden om man ska bli helt nöjd. Även detta är emellertid inte alltid en lätt sak för alla och det är därför många väljer att hitta alternativa lösningar och skapa orginella projekt som får andra människor att dagdrömma om att göra samma sak. Jessie, flickan vi nu ska berätta för dig om har beslutat sig för att bo... i en buss!
 

När Jessie Lipskin såg den gamla amerikanska bussen från 1960-talet hade hon redan en specifik plan i åtanke. Den slitna bussen köptes för ett mycket lågt belopp. Den skulle dock inte se sliten ut särskilt länge till, för flickan förvandlade den under de kommande tre åren till något helt annat.

Jessies investering var inte billig, men hon spenderade fortfarande mindre än kostnaden för att köpa ett riktigt hus, med alla tillbehör och dessutom skapade tjejen något mycket unikt.

Advertisement

Bussen var inte i gott skick, varken på insidan eller utsidan, men en god dos av uppfinningsrikedom och kreativitet hjälpte Jessie att förvandla den till ett orginellt hus på hjul, bekväm och komplett med allt som behövs.

Efter det att den målats vit och blivit tömd på insidan började bussen långsamt ändra utseende. Flickan täckte det mesta av insidan med trä, vilket gav en lite lantlig och samtidigt mysig känsla.

Varje enskild detalj och möbel i denna buss, som fått namnet Greyhound (precis som hundrasen), har skräddarsytts för att passa in perfekt ta upp just det utrymme som krävs för att få rum med alla bekvämligheter inuti.

Advertisement

Ett kök (litet men med allt du behöver), ett hörn med en rymlig säng, ett badrum med dusch och till och med en garderob som är tillräckligt stor för att rymma Jessies kläder. I denna Greyhound finns allt det som krävs för att bo bekvämt på ett alternativt sätt.

Det räcker med att titta på bilderna på den här bussen för att inse att dess unga ägare har genomfört ett slags "mirakel". Från att ha varit ett slitet, gammalt och nedgånget fordon till att nu vara ett fantastiskt litet hus.

Det är verkligen ett originellt, billigt och unikt alternativ till ett "klassiskt" hus. Vad säger du? Skulle du någonsin kunna bo i ett hus på hjul?

Tags: MärkligtOtroligtHus
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack