Hans familj kommer inte på hans examensdag så hans lärare bestämmer sig för att fira tillsammans med honom - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hans familj kommer inte på hans examensdag…
En kille som har cerebral pares sedan han var bebis lyckas gå för första gången vid 14-års ålder 10 saker som kan tyda på att din kärleksrelation är på väg att ta slut

Hans familj kommer inte på hans examensdag så hans lärare bestämmer sig för att fira tillsammans med honom

Av sofia
444
Advertisement

Examensdagen är en viktig händelse i en persons liv. I USA åtföljs utdelningen av detta certifikat av en mycket suggestiv ritual som du säkert många gånger sett på film eller tv.

Ungdomarna bär den traditionella togan och hatten på huvudet och deras familjer och kamrater kamrater applåderar och firar tillsammans med dem. Det är därför inte svårt att förstå hur viktigt det kan vara att alla nära och kära är närvarande den dagen.
 

He is out done at the out pour of support you all are showing. I let him read every comment and post you all posted!!!!...

Pubblicato da Dom M Moore su Venerdì 19 giugno 2020

Efter Covid-19 har saker definitivt förändrats på grund av risken för folkansamling. Många institutioner, som inte kunde garantera adekvata säkerhetsåtgärder, var tvungna att avstå från denna typ av händelser. De få skolorna med lämpliga miljöer, kanske med stora öppna utrymmen, kunde fira sina studenter ordentligt. Problemet uppstår när allt det som behövs finns, utom det nödvändiga.

I mitten av juni 2020 fick Dominique Moore, lärare vid Bessemer City High School, bevittna en mycket sorglig händelse som tur nog fick ett lyckligt slut. När han plockade undan efter ceremonin såg han en student som satt ensam. Alla andra hade gått för länge sedan, så han gick fram och frågade om allt var okej. Utan att titta upp sa tonåringen helt enkelt att ingen i hans familj hade dykt upp.

Moore blev djupt rörd av den unga mannen med ett brustet hjärta. Något inuti honom sa att han var tvungen att ingripa, han kunde bara inte låta en så pass viktig dag passera utan att firas ordentligt. Han bjöd pojken på fika på Cheesecake Factory, en plats han hade hört talas om.

De tillbringade en trevlig dag tillsammans, men Dominique var fortfarande inte nöjd, han kände sig tvungen att göra mer. Han publicerade berättelsen på Facebook och startade en insamling för att hjälpa pojken med sina studier. Bara några dagar senare hade han redan samlat in 5 000 dollar. Han följde sedan med den unga mannen för att öppna ett eget konto för att spara pengarna för att kunna studera på college. Många människor berömde mannen för denna altruistiska gest. Det skulle behövas många fler lärare som han och inte bara i USA.

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack