Den här kvinnan föder barn samma dag som hennes mamma fyller år så hon bestämmer sig för att ge sin mamma den allra vackraste gåvan någonsin

av sofia

01 Mars 2024

Den här kvinnan föder barn samma dag som hennes mamma fyller år så hon bestämmer sig för att ge sin mamma den allra vackraste gåvan någonsin
Advertisement

Även om du redan har blivit föräldrar en gång, är det fortfarande en unik känsla när ett nytt barn kommer. Glädjen över att få veta att du är gravid igen, at få uppleva en graviditet och en förlossning är verkligen inte upplevelser som kan anses som något man redan har gjort.

Ibland är det ödet som styr i våra liv och ger oss oväntade vändningar och detta är en del av livets skönhet. En ung kvinna väntade sitt andra barn, men hon födde det under en mycket speciell omständighet och hon bestämde sig för att passa på att göra en underbar gest.

Advertisement

Grattis på födelsedagen mamma!

Grattis på födelsedagen mamma!

@ christinehcartwright/Instagram

Kvinnan i fråga heter Christine Cartwright och det som hände henne är minst sagt känsloladdat med tanke på att dagen då hennes lilla dotter föddes också var dagen då hennes mamma fyllde år!

Som vi alla vet är det numera möjligt att få en ganska exakt uppskattning av det datum då du kommer att föda barn, men det rör sig trots allt ändå om en uppskattning och vi kan aldrig fastställa exakt vilken dag den lyckliga händelsen kommer att inträffa på. Det nyfödda barnet kom dock till slut till världen samma dag som Christines mamma och enligt traditionen valde den unga kvinnan att ge henne en gåva.

Det skulle alltså firas dubbelt men med tanke på att Christine precis hade fått en dotter så var hennes mamma helt beredd på att hennes födelsedag skulle hamna lite i skymundan. När allt kommer omkring, så är det väl bland annat detta som det innebär att vara förälder, att alltid sätta sina egna behov åt sidan för sina barns välmående? Christine bestämde sig istället för att göra något mycket överraskande.

Advertisement

Videon med mamma Valeries reaktion

@ christinehcartwright/Instagram

Som en tacksamhets gest gentemot sin mamma - och eftersom det dessutom var hennes födelsedag – ville hon hedra kvinnan som uppfostrat henne och som alltid har varit hennes föredöme att följa och efterlikna.

I videon kan vi se den nyblivna mamman som fortfarande är sängliggande efter förlossningen, hennes partner står bredvid henne och släpper in Christines mamma, eller snarare födelsedagsbarnet, i rummet. Kvinnan närmar sig genast sin dotter och hennes ögon söker efter, och hittar, den nyfödda lilla bebisen som vilar i sin spjälsäng precis bredvid sin mammas säng.

"Åååh, hon är så liten", hör vi den äldre kvinnan säga med en lycklig röst, för att sedan säga: "Åh... det hade du inte behövt göra...", börjar kvinnan, synbart förvånad och rörd. Varför sa hon så? Eftersom hennes blick oundvikligen faller på namnskylten som är fäst på bebisens spjälsäng, läser hon här uppgifterna som rapporterats där såsom födelsedagen, vikten och... namnet. Det är det sista som slår kvinnan när hon läser det då den lilla flickan har fått namnet Valerie, precis som hon!

Dottern tittar sedan leende på sin mamma och svarar: "Det är din födelsedag", vilket får henne att förstå hur mycket hennes dotter älskar henne. "Du är så söt", tillägger mamman, som fortfarande har svårt att tro att det är sant, medan hon för sin hand mot bröstet fylld av glädje. Vad tycker du om Christines underbara gest?

Advertisement