En kille som har cerebral pares sedan han var bebis lyckas gå för första gången vid 14-års ålder - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kille som har cerebral pares sedan…
De driver med hans 2-åriga son för att han leker med ett leksakskök och pappan svarar Hans familj kommer inte på hans examensdag så hans lärare bestämmer sig för att fira tillsammans med honom

En kille som har cerebral pares sedan han var bebis lyckas gå för första gången vid 14-års ålder

Av sofia
403
Advertisement

Att se ditt barn ta sina första steg är en minnesvärd händelse för en förälder. Det är något helt naturligt men som förblir inristat i minnen. Tyvärr kommer man själv inte ihåg den stunden.

Men alla barn, i det ögonblicket, uttrycker spontant glädje för en stor prestation. Om denna händelse inträffar hos en tonåring, efter mycket lidande och många svårigheter, kan man då utan att överdriva tala om ett mirakel.

via: InfoPico

Lautaro Peralta är 14 år och har lidit av cerebral pares sedan 8-månaders ålder. I slutet av juni 2020, efter en väldigt lång väntan, började han gå själv.

Pojken bor tillsammans med sin familj i en stad inte långt från Cordoba i Spanien. Den unga mannens extraordinära äventyr ägde rum i små drag. Först lyckades han stå utan stöd.

Efter att ha övat, lyckades han förflytta sig utan hjälp av rullstol eller benstöd. Hans tålamod och uthållighet belönades slutligen. Mamman, Patricia Toya publicerade berättelsen på Facebook. Anledningen var inte bara att hennes lycka var så enorm att hon ville dela den med hela världen.

Advertisement

Kvinnans mål är faktiskt att ge hopp till andra föräldrar som är i samma situation. När veckorna blir månader och dessa förvandlas till år är det mycket lätt att bli desperat och vilja ge upp. Denna erfarenhet är ett bevis på att man aldrig får ge upp.

Nu är Lautaros mål att förbättra sina resultat ännu mer. Alla framsteg är belöningen för att aldrig ha slutat tro på det omöjliga och varje milstolpe är en ny utgångspunkt.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack