"Jag trodde att det var ett skämt" en 30-årig kille dör efter det att han deltagit vid ett covidparty - TittaPaVideon.se
x
"Jag trodde att det var ett skämt"…
Ägg - en naturlig källa till vitaminer och protein Den här flickan föddes med en vit hårslinga, ett mycket unikt och fascinerande drag

"Jag trodde att det var ett skämt" en 30-årig kille dör efter det att han deltagit vid ett covidparty

13 Juli 2020 • Av sofia
10.902
Advertisement

Coronaviruspandemin är en verklighet som hela världen har arbetat mot i månader och som tyvärr inte visar några tecken på att ge vika, särskilt i vissa delar av världen där den ursprungligen verkade vara mindre närvarande. Tyvärr kan man, om man inte följer vissa nödvändiga försiktighetsåtgärder och säkerhetsåtgärder och karantän, utsättas för mycket höga risker för att drabbas av denna sjukdom.

Även om rekommendationerna och säkerhetsföreskrifterna i denna mening har varit många under de senaste månaderna verkar det som att det fortfarande finns flera människor som tror att Covid-19 är påhittat, en slags konspiration med något mystiskt bakom sig, vilket motiverar dem till att bete sig på de mest ansvarslösa sätten. Bland dem finns även den 30-åriga amerikanen vi nu ska berätta om, som inte överlevde ett så kallat "Covid party", en riskabel fest där deltagarna - som är friska - kommer i kontakt med de som har smittats för att se om de också kommer att bli sjuka.
 

via: ABC3

Om du tycker att det låter otroligt eller absurt måste vi dock tyvärr tala om för dig att det är verklighet. Den unga mannen ifråga som var skeptisk och minst sagt ansvarslös deltog vid en av dessa "fester" och trodde att viruset bara var en stor bluff. Med tanke på den mycket höga infektionsgraden som USA upplever, var det inte svårt för honom att bli smittad av sjukdomen.

Hans sjukdomsutveckling var mycket svår, och tillståndet förvärrades tills den unge mannen inte längre klarade det och dog på sjukhuset i San Antonio, Texas. Det faktum att den här mannen som bara var 30 år gammal, inte trodde på allvaret med coronaviruset var något han erkände när han han talade med en sjuksköterska strax innan han dog: "Jag gjorde ett misstag, jag trodde att det var en bluff, men det är det inte".

Den här unga mannens död kunde ha undvikits och han kunde fortfarande ha levt länge och utan risker. Det som är chockerande är att många andra människor precis som den här mannen medvetet äventyrar sin hälsa bara för att få uppleva lite "spänning" som en följd av absurda rykten och påfund. Tyvärr är detta, som läkarna fortsätter att påminna om en allvarlig fråga, som inte bör tas lätt på, eftersom det verkligen skulle innebära att riskera människors liv. Det enda som återstår är att hoppas att situationen förbättras och att människor verkligen förstår vikten av att bete sig på ett moget och ansvarsfullt sätt.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack