Dessa siamesiska tvillingar föddes mot alla odds och nu är de spända över att få börja skolan - TittaPaVideon.se
x
Dessa siamesiska tvillingar föddes…
En ung man bygger proteser med återvunna material för att hjälpa handikappade djur Hundtestet för att gissa din mentala ålder, sätt dig själv på prov med en rolig lek

Dessa siamesiska tvillingar föddes mot alla odds och nu är de spända över att få börja skolan

10 Juli 2020 • Av sofia
2.144
Advertisement

Under 2014 varnades ett par från Jacksonville Florida av medicinska specialister om att tvillingarna som de väntade var siamesiska tvillingar och var nästan helt sammankopplade. En mycket speciell medicinsk situation som troligen skulle ha lett till en extremt komplicerad förlossning och tvillingarnas chanser att överleva var mycket begränsade. Därför hade läkarna gett Michelle Brantley och Bryan Mirabal rådet att avbryta graviditeten innan det blev för sent...
 

via: NewsBreak

Who is who!?! Conner Carter

Pubblicato da Prayers for Carter & Conner su Martedì 26 maggio 2020

Paret från Jacksonville bestämde sig dock för att inte avbryta graviditeten trots riskerna. Michelle och Bryan hade valt att ge sina två barn en chans att få leva trots att läkarna sa till dem att det var osannolikt att tvillingarna skulle nå 32 veckor, eftersom de hade 25% chans att överleva. Hur som helst fortskred Michelles graviditet utan några större problem, och Carter och Conner Mirabal föddes den 12:e december 2014. Tvillingarna delade på en lever samt hade samma tarmsystem och deras bukvägg var inte helt sluten.

Några timmar efter deras födelse genomgick tvillingarna sin första operation för att reparera skadorna på sina organ och trots detta riskabla ingrepp överlevde de, vilket gav deras familj hopp om framtiden. Sedan inkuberades de i 5 månader i väntan på separationsoperationen.

I mean, come on 🥰🥰🥰 these two have accomplished and been through SO much in their short lives. Between being born...

Pubblicato da Prayers for Carter & Conner su Venerdì 29 maggio 2020

I maj 2015 opererades de två siamesiska tvillingarna slutligen av ett team på 17 kirurger med stor framgång, trots att situationen var mycket osäker. Även om Conner och Carter sedan under de följande åren tvingades genomgå fler operationer och legat inne på intensivavdelningen, har de alltid mött livet med glädje tack vare sin kärleksfulla familjs stöd. I ett inlägg på Facebook från maj 2020 firade tvillingarnas föräldrar Conners och Carters dagis "diplom".

Om man tänker på att sannolikheten för att dessa två fantastiska siamesiska tvillingar överhuvudtaget skulle födas var riktigt låg så är det ett underbart mirakel att se att de nu åtnjuter ett långt, friskt och lyckligt liv!
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack