En kvinna sätter sig ner på golvet i en butik och trotsar butikens uppmaning om att bära munskydd - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kvinna sätter sig ner på golvet…
En hund äter sin kompis kex av misstag, strax därefter Den här gamla hunden väntar på sin ägare sedan 10 år tillbaka som sa

En kvinna sätter sig ner på golvet i en butik och trotsar butikens uppmaning om att bära munskydd

Av sofia
1.807
Advertisement

Eftersom hela världen kämpar mot coronaviruspandemin, har vi fått lära oss att det är korrekt - och möjligt - att göra uppoffringar för vårt eget och andras bästa. Att skydda sig med lämpliga enheter, undvika potentiellt riskfyllda beteenden och inte underskatta de mest kritiska situationerna är alla sätt för att begränsa infektionen och se till att denna mardröm tar slut så snart som möjligt.

Tyvärr verkar det dock som att inte alla har förstått betydelsen och allvaret i situationen, särskilt på platser där Covid-19 fortfarande efter månader fortsätter att orsaka ett mycket stort antal infektioner och offer. Episoden vi nu ska berätta för dig om ägde rum i USA, där en kvinna blev huvudperson i en situation som är minst sagt absurd mitt i en mycket trång butik. Anledningen? Hon hade blivit ombedd att bära munskydd, precis som alla andra.

via: Daily Mail

Vi har sett många galna scener, på gränsen till absurda, under den pandemiska perioden. Det verkar emellertid som om det värsta ännu inte är över och att människors beteende alltid lyckas nå nya "toppar" av galenskap och själviskhet. Kvinnan i fråga, som verkligen inte är ung, valde att hantera situationen med ett "utbrott" som att hon var 3 eller högst 5 år gammal.

Man kan ju knappas säga något annat när man tittar på videon som visar hur hon bestämt vägrar att bära det "fruktade" munskyddet i en Costcobutik i USA, efter att en anställd, på ett vänligt sätt, bad henne att göra det, åtminstone under den tid hon vistades i butiken och kom i kontakt med andra kunder.

"Jag tänker inte göra det" svarade kvinnan och utan att vilja lyssna, började hon "visa motstånd" mot de upprepade uppmaningarna från människor runt omkring henne som påminde henne om vikten av att bära munskydd. Situationen pågick i flera minuter, tills kvinnan satte sig på golvet i butiken, upprörd och arg mot dem som helt enkelt hade bett henne att respektera reglerna. "Jag är amerikan, jag har rättigheter" sade hon sedan.

Advertisement

Hennes "upproriska" gest drog inte bara till sig uppmärksamheten från kunderna som befann sig i butiken vid den tidpunkten, utan även från många andra som tittade på, delade och kommenterade videon på webben, utan skona henne från negativa åsikter och förolämpningar. Tyvärr råder det ingen brist på människor som verkar ha svårt att acceptera även de mest grundläggande reglerna och inte förstår att några små men stora uppoffringar, i en situation som den världen just nu går igenom, bara kan vara till vår fördel.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack