En familj väntar i 27 timmar framför ett djurskyddshem för att adoptera en söt liten hund med ett hjärta på bröstet - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En familj väntar i 27 timmar framför…
Han jobbade som sophämtare för att kunna betala sina studier, idag har han blivit intagen vid ett av de mest prestigefyllda universiteten Den söta vänskapen mellan en golden retriever och en delfin som är oskiljaktiga sedan hunden bara var en liten valp

En familj väntar i 27 timmar framför ett djurskyddshem för att adoptera en söt liten hund med ett hjärta på bröstet

Av sofia
994
Advertisement

Det finns berättelser om vänskap - och kärlek - som föds just med den klassiska "kärleken vid första ögonkastet". Till och med mellan två vänner kan det faktiskt hända att den berömda gnistan föds ur en ömsesidig sympati som redan från första stund gör att man vill fördjupa och upprätthålla relationen under en lång tid.

Men är vi verkligen säkra på att allt detta bara gäller från en människa till en annan? Att döma efter berättelserna om människor och djur som vi ofta återberättar, skulle man knappast kunna säga det. Berättelsen nedan handlar om en amerikansk familj som, för att ta med sig en söt och väldigt speciell hund hem från ett djurskyddshem, verkligen skulle ha gjort allt.
 

27 timmar är den tid det tog för Ryan Pendleton och hans familj att vänta framför djurskyddshemmet där Luna befann sig, en fantastisk och söt liten Collie med en otrolig egenhet, på hennes svartvita päls finns en "bild" i form av ett hjärta, precis på bröstet, vid själva organet.

image: Fox 23 News

När familjen Pendleton såg henne i en annons som publicerades på Facebook av djurskyddshemmet, visste de genast att Luna skulle komma ut därifrån tillsammans med dem och man kan knappast klandra dem med tanke på den här hundens utseende som är minst sagt unikt. För att undvika att andra möjliga familjer som skulle ha velat adoptera henne skulle få henne, rusade de till hemmet och stannade tills dess att allt pappersarbete för att adoptera hunden hade slutförts.

Advertisement
image: Fox 23 News

Lunas bilder hade bokstavligen blivit virala på bara några dagar och familjen Oklahoma som så småningom adopterade henne ville inte riskera att förlora henne. Denna hund har värmt hjärtan hos tusentals människor över hela USA och har lyckligtvis hittat en familj som kommer att älska och skydda henne med hela sitt hjärta.

Det speciella med hjärtat på bröstet gjorde verkligen denna hund unik som, till skillnad från många andra behövande hundar, lyckades komma ut från djurskyddshemmet på mycket kort tid. Allt som återstår är att hoppas att fler och fler fyrbenta vänner kan få samma lyckliga slut som Luna fick, trots allt är varje hund speciell och förtjänar att bli älskad!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack